A tak na marginesie, to my się w końcu cieszymy, czy smucimy z powodu zagłady Żydów, bo o ile mnie pamięć nie myli, bo w 1939 Łodzi stanowili oni 40% ludności, w Warszawie 1939, a ogółem w Polsce 10%. Patrząc na ich szybkość rozmnażania, gdyby nie 2 WŚ, to dziś Polacy byliby mniejszością etniczną, a już na pewno nie bylibyśmy klasą średnią, bo to właśnie byli Żydzi w Polsce przed 1939.
podpis użytkownika
Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef PiłsudskiA tak na marginesie, to my się w końcu cieszymy, czy smucimy z powodu zagłady Żydów, bo o ile mnie pamięć nie myli, bo w 1939 Łodzi stanowili oni 40% ludności, w Warszawie 1939, a ogółem w Polsce 10%. Patrząc na ich szybkość rozmnażania, gdyby nie 2 WŚ, to dziś Polacy byliby mniejszością etniczną, a już na pewno nie bylibyśmy klasą średnią, bo to właśnie byli Żydzi w Polsce przed 1939.
A tak na marginesie, to my się w końcu cieszymy, czy smucimy z powodu zagłady Żydów, bo o ile mnie pamięć nie myli, bo w 1939 Łodzi stanowili oni 40% ludności, w Warszawie 1939, a ogółem w Polsce 10%. Patrząc na ich szybkość rozmnażania, gdyby nie 2 WŚ, to dziś Polacy byliby mniejszością etniczną