Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
To chyba nie jest pewne że egzamin? Przynajmniej w wawie auta mają naklejki WORDu.
Instruktor/egzaminator powiedział 'na rondzie w lewo' to pojechała... mój instruktor mi opowiedział jak robilłem prawko że kiedyś miał właśnie taką sytuację. i jeszcze jedną, kiedy po komendzie 'na rondzie prosto' dziewczyna przejechała dosłownie prosto...
no k🤬a...
to ja mam jedna reke i lepiej juz prowadze Oo
czy ty potrzebujesz jakiejs specjalnej troski, uwagi, zainteresowania sie twoja osoba, empatii ? tak wiemy ze nie masz reki, nie musisz na kazdym kroku nam przypominac, attention whore, sorry ...
podpis użytkownika
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'
Christopher Paolini
Na fotce wygląda to prosto jak kuktas, natomiast w realu to rondo jest zupełnie jak normalny pas dojazdowy, przy którym nie wiadomo jaki dekiel i w jakim celu postawił wysepkę.