WhiteIsRight napisał/a:
@606 no i dalej odbijamy piłeczkę heheh no dobra. k🤬a dalej nie rozumiesz o co chodzi a się prujesz, jednak czytanie ze zrozumieniem kłania się kolejny raz... to przykre na co wyrasta to młode pokolenie internetu i wody z mózgu.
Przykre to się twoje p🤬lenie robi żałosny człowieczku. Starszy o te kilka lat ode mnie, a głupi, że aż się ręce trzęsą żeby w ryj przyj🤬. W pierwszym poście do ciebie wyraźnie zaznaczyłem ci baranie j🤬y o co mi chodzi i właśnie o to zacząłeś się kłócić. Nie wiem czy ty jesteś po prostu tępy czy masz Alzheimera, ale do k🤬y nędzy j🤬y geju przejrzyj swoje wypowiedzi jak nie pamiętasz o co chodzi.
WhiteIsRight napisał/a:
tak, tak pojedz mi coś jeszcze, wymyśl jeszcze parę przeklęństw i dorzuć parę bezpodstawnych przypuszczeń bo przecież to nie jest właśnie typowe polaczkowe myślenie... ŻAL
Żal, że idiota twojego pokroju w ogóle pojawia się na tym portalu i zniża jego i tak już tragiczny poziom.
WhiteIsRight napisał/a:
"jak twoim przypadku: bo zrobiłeś mu loda." heheh to właśnie Ty w ten sposób powtarzasz stereotyp o polaczkach. za wszelką cenę poniżyć, obrazić i wymyślić bezdpodstawne plotki-przypuszczenia bo w końcu muszę wyładować w jakiś sposób tą złość a najlepszym sposobem są głupie, nie mające w ogóle związku z tematem docinki przez internet hehe
Hehe to zobacz kretynie jakie głupoty wypisujesz powyżej hehe. Hehe.
WhiteIsRight napisał/a:
ale to z Ciebie właśnie gangster i twardziel bo potrafisz kogoś zjechać patrząc się w monitor a nie w oczy...
Mam ci dać na bilet żebyś przyjechał czy co?
WhiteIsRight napisał/a:
brakuję dzisiaj ludziom EMPATII
A tobie ROZUMU.
WhiteIsRight napisał/a:
właśnie przez takie komentowanie na forach nie jesteś w stanie powiedzieć co czuję druga osoba, którą dobrowolnie obrażasz przez internet i w ten spósób ludzie tacy jak Ty czują się "królami internetu" i wyzwisk, czesto mówią słowa których bali by się użyć w stosunku co do niektórych osób na żywo.
Co ty k🤬a możesz wiedzieć debilu o moich "uczuciach"? Król intenetu? Bo wytknąłem ci, że nie masz racji? Dasz radę być bardziej żałosny i pomylony? Bo to już sztuka.
WhiteIsRight napisał/a:
zza monitora również nie możesz utożsamiać się z uczuciami innych, czujesz się z tym dobrze a w prawdziwym życiu często boisz się jak ludzie zareagują na Twoje obelgi.
Chodzę obsrany od rana do wieczora bojąc się, że pobije mnie jakiś imbecyl z sadola, który nie potrafi zapamiętać własnych słów sprzed 1 dnia.
WhiteIsRight napisał/a:
swoją drogą niczemu to nie służy ale niestety niektórzy czerpią z Tego ogromną satysfakcję. pewnie czasem dziwisz się dlaczego ludzie nie rozumieją "Twoich żartów" ale nic dziwnego skoro dop🤬lasz im ile wlezie a potem się dziwisz, że inaczej przecież reagowali na forum
Ale ja nie żartuję. Naprawdę uważam, że jesteś żałosnym kretynem z poważnymi problemami natury psychicznej, skoro nie jesteś w stanie przyjąć do wiadomości prawdy. Nie prawdy zmyślonej przeze mnie, tylko tej, która wisi k🤬a tam na ścianie w ośrodku i którą sam możesz sobie obejrzeć.
WhiteIsRight napisał/a:
bez edukacji" no właśnie widzę jaką Tobie edukacje musieli wpająć skoro nie potrafisz skleić zdania bez wyzwisk, złości jakbyś był dzieckiem, które walczy o zabawkę, którą ktoś Ci podwinął w piaskownicy... dosłownie jakbym pisał z jakimś nastolatkiem
Bo ja mam 12 lat. O popatrz, całe zdanie bez wyzwisk i złości. Widzisz? Jednak potrafię, obaliłem twoją teorię. C🤬lu.
WhiteIsRight napisał/a:
i skąd te wszystkie przypuszczenia?
No właśnie? Dlaczego ciągle coś przypuszczasz zamiast pojechać na miejsce i się przekonac?
WhiteIsRight napisał/a:
za kilka lat preczytasz te posty i sam będziesz się śmiał z siebie tak jak ja teraz z Ciebie...
To pewnie prawda. Mogłem dłubać w nosie zamiast odpisywać takiemu kretynowi. Co za strata czasu.
WhiteIsRight napisał/a:
"typowe polaczkowe myślenie. "Ja nie zdałem, więc ci co zdali oszukują". " rozkręcasz się mój drogi. widzę, że jednak czytanie nie jest Twoją domeną... wróć do książek, bo podejrzewam, że Twoją jedyną lekturą jest to forum, chociaż szczerze mam nadzieję, że się jednak mylę (wiem wiem to też jest przypuszczenie) ale mam niestety swoje powody by tak sądzić
Mylisz się w tak wielu sprawach, że trudno zliczyć. Powody to ja mam żeby uznać cię za pedała "mój drogi". Co zresztą robię.
WhiteIsRight napisał/a:
w ogóle to czy zdałem czy nie mógłbyś wyczytać z wcześniejszego postu (nawet go zacytowałeś) jednak dałeś się nabrać kolejny raz na to że dalej nie umiesz czytać dokładnie i ze zrozuminiem - parodia!
Ty nie czytasz moich postów od samego początku przez co p🤬lisz co raz to większe głupoty - parodia! 30 parę lat, a tępy jak dziecko.
WhiteIsRight napisał/a:
skąd przypuszczenia, że obwiniam innych za niepowodzenia? nigdy tak nie napisałem. nie napisałem również, że w ogóle podchodziłem do egzaminu, ile razy, czy w naszym kraju?
Bo wierzysz w bajeczki, które opowiadają ci co NIE zdali, a nie potrafisz przyjąć do wiadomości tego, co mówię ludzie, którzy ZDALI. Proste i logiczne, co prawda nie dla takiego patafiana jak ty, no ale nie wszystko się da zrobić.
Jak dla mnie to nie zdałeś i nie podchodziłeś, bo straszne bzdury wypisujesz.
WhiteIsRight napisał/a:
a może zaskoczę Cię i powiem, że zdałem za pierwszym? podałem natomiast to czy posiadam prawko j.w.
podajesz tak dużo informacji o mnie ale niestety muszę Cię rozczarować bo jednak nieprawdziwych...
Zaskakujące to jest to, że ktoś taki jak ty dożył tylu lat i jeszcze się nie zabił.
WhiteIsRight napisał/a:
hehe już drugi raz podajesz tego nieszczęsnego golfa, wiesz to kiedyś
Kiedyś.
WhiteIsRight napisał/a:
czytaj uważnie każde słowo!
Nie chce mi się.
WhiteIsRight napisał/a:
"Egzaminator możę zakończyć egzamin po upływie 25 minut jeżeli został wykonany program egzaminacyjny i wynik egzaminu jest pozytywny." czyli mój błąd o 5 minut dosłownie to się tyczy zdania przed czasem czyli przed 40 minutami (tyle jest ustalone minimum na jazdę) a powyżej warunek ukończenia przed czasem.
Nie przeczytałem tego żeby zrobiło ci się przykro.
WhiteIsRight napisał/a:
mój błąd
Jeden z wielu.
WhiteIsRight napisał/a:
(przynajmniej umiem się do niego przyznać) przy tym, że można nie wykonać wszystkich zadań, i zdać - pomyliły mi się kraje i tyle, w UK jak utkniesz w korku na ponad godzinę (zdarza się nawet na dłużej na bardzo małych odcinkach w "stolicy" Europy) to nikt się z Tobą nie wachluję abyś ukończył wszystkie zadania tylko zawijasz z powrotem do ośrodka, wiem bo znam takie przypadki...
UK to nie Polska. Od początku tematu jest mowa o Polsce, w dziurce od c🤬ja mam twoje uk p🤬lony imigrancie.
WhiteIsRight napisał/a:
powiem tak, "prawda leży gdzieś po środku"
Dokładniej wisi na ścianie Wordu w ZG, ale zamiast się pofatygować i sprawdzić wolisz p🤬lić głupoty.
WhiteIsRight napisał/a:
mam nadzieję, że to już koniec - SZCZERZE!
To przestań odpisywać i siać zamęt.
WhiteIsRight napisał/a:
p.s. gdybyś kulturalnie prowadził całą tą rozmowę to nie chciało by mi się dalej prowadzić tego tematu, jednak chciałem zobaczyć czy istnieją ludzie tak prości, że wystarczy parę słów i wyporowadza się ich z równowagi, poza tym można tutaj się przyczepić o polaczkowo znowu bo tylko u naszych wiadomo, że jesteśmy najbardziej zawzięci, wiesz taki stereotyp, który słyszałem od niejednego obcokrajowca bo oni wolą się napić zamiast się kłucić (każdej stronie wychodzi to na lepsze).
To nie joemonster c🤬jofonie na burgery żebym prowadził jakąkolwiek rozmowę kulturalnie. To jest sadistic śmieciu i przyjmij do wiadomości, że to nie miejsce na lizanie się po dupach. Nie masz racji, a ja ci to wytykam. Jak ci się poziom dyskusji nie podoba to:
1. Nie udzielaj się.
2. Idź na samosię albo innego kozaczka.
WhiteIsRight napisał/a:
jeśli już chcesz odpisać to prośba, prześpij się z tym i odpisz jutro, ok? bez niepotrzebnych impulsów i bez tej całej złości bo to nie ma ogólnie sensu?
Baran dalej wierzy, że ja się złoszczę? Ojej. Ja cię zwyczajnie obrażam bucu, nie muszę być zdenerwowany żeby to robić.
WhiteIsRight napisał/a:
jeszcze raz powodzenia życzę
Dzięki, ale ja już zdałem prawko. Trzymamy kciuki!
WhiteIsRight napisał/a:
Puta que pariu esta merda!
I twojej matce też. Meksykański gangsterze na emigracji.