exother napisał/a:
Naprawdę gratuluję posiadanej wiedzy. Na jakim uniwersytecie wykładasz?
Pyskaty szczeniak z ciebie.
exother napisał/a:
Quousque tandem abutere, Catilina, patientia nostra?
Liczysz że zapunktujesz martwym językiem ? Błąd ! Byle kretyn potrafii przy użyciu wikipedii wstawić coś po łacinie... Tak btw, kiedy używa się tej konkretnej sentencji z reguły zmienia się imię Catilina na imię osoby do której się zwracamy... Ale dam ci szansę obrony. Możesz wyjaśnić w kilku słowach, dlaczego użyłeś tej sentencji kiedy ja określiłem etap edukacji na jakim się znajdujesz ? Co to ma do rzeczy ?
exother napisał/a:
Pragnę nadmienić, iż jest to moje pierwsze użycie tego typu "oklepanego, debilnego tekstu" na tym portalu. Użyłem go świadomie i jest mi k🤬a z tym bardzo dobrze.
C🤬j z tego że pierwsze. Pomyśl jak spadnie poziom portalu jeśli każdy będzie tak robił. Nie dość że wrzucasz coś co jest ogólnie znane, to jeszcze niestety pojawia się zbyt często...
exother napisał/a:
Bardzo Cię proszę - skończ z tą p🤬loną generalizacją, nie dość, że popartą zajebistymi argumentami, to w dodatku śmierdzącą hipokryzją (po przeglądnięciu wszystkich Twoich postów). Poza tym jebie mnie Twoja wiara w ludzi i bardzo chętnie będę jej ostatecznym katem.
Sam nie przedstawiając jakichkolwiek argumentów, zarzucasz mi iż ja argumentów nie podałem. I śmiesz jeszcze mówić coś o hipokryzji. A co do mojej wiary w ludzi, tak naprawdę gówno możesz, ale już większa ilość głupców zapewne skutecznie obniży moją opinię o rodakach.
exother napisał/a:
I vice versa. Jednakże ja okażę miłosierdzie:
Gówno masz do okazywania.
exother napisał/a:
Siedzi obok Ciebie i mówi, o który post mu chodziło? Napisał "@up 1z2", co można tłumaczyć "odnośnie wszystkich powyższych postów", "odnośnie pierwszego i drugiego postu" lub "odnośnie dwóch powyższych postów". Prawdopodobieństwo mam zatem 2/3, że pisał m.in. o mnie.
1z2 - jeden z drugim
Przyszpanował szczeniak łaciną, to się zabrał za matematykę. Niestety prawdopodobieństwo w tym wypadku nie jest równe 2/3. Nie wiedziałeś co oznacza 1z2, więc mogło to być oznaczenie dowolnego niepustego zbioru wypowiedzi poprzedzających moją wypowiedź. Ilość takich zbiorów jest większa od trzech, przyda ci się ta wiedza na początku liceum.
exother napisał/a:
Jeśli Cię to wk🤬iło - przykro. Ja staram się ignorować komentarze, które mnie wk🤬iają.
Faktycznie, mistrz zen

Coś tam poszczekiwałeś wcześniej o hipokryzji :]
exother napisał/a:
Poza tym i tak p🤬li...
No i koronny argument jaśne gimbusa co to poczuł się urażony zwróceniem mu uwagi, iż zaśmieca forum.