podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Brawo kot ! nie jakieś tam psy obsrańce !
Brawo kot! J🤬 to ćwierkające gówno co spać nie daje w weekendy i randomowo łeb obsra. Mam nadzieję, że kochane mruczki wytępią te wszystkie latające szczury.
Te luzem chodzące sierściuchy powinny być odstrzeliwane, k🤬y są takimi szkodnikami że szok.
podpis użytkownika
Niezmanipulowany
Jakimi szkodnikami, twoje pozbawione własnych obserwacji natury myślenie jest szkodliwe. W TV Ci powiedzą co masz myśleć o atakach kotów na ptaki i już się do tego brędzlujesz.
W której tv tak k🤬a mówią pajacu? Czy tylko tak p🤬lisz. W której tv, w którym programie mi tak opowiadają?
Prawdą jest to, ze sk🤬ole polują, za takie p🤬lenie chyba dostałbyś w pysk od każdego chłopa co ma kota, to im ptaki i inne trofea na wycieraczkę sierściuchy przynoszą![]()
Ja nie mówię tutaj k🤬a o gołębiach cieciu, polują na wróble, kosy i inne mniejsze. K🤬a chyba jeszcze gołębia upolowanego przez kota to nikt nie widział, ewentualnie jednostkowe przypadki. Ba znajdź mi takiego co gołębia na wycieraczkę przyniósł. Także przestań p🤬lić.