podpis użytkownika
Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.nieprawda! raz że ziomek to nalewa nie zakrywając rękami, a dwa że jest w stanie nalać to potem do większej ilości kubkówŻaden gaz, żadna "specjalna ciecz". Jak się przyjrzycie uważnie to widać iż specjalne są szklanki. W środku są wypełnione szkłem. Można zalać tylko przestrzeń przy ściankach szklanki co powoduje iluzje iż szklanka jest pełna. Było to kiedyś tłumaczone w programie gdzie typ pokazuje jak działają iluzjoniści
Filmik poniżej:
bo to h🤬je prosze księdzaCzłowiek się uczy całe życie... A tu za niewiedze od razu wyzywanie od gimbusów, ja rozumiem jest fajnie raz, drugi, za trzecim też przecierpię, ale k🤬a ile można wałkować to samo, grzecznie się zapytałem i liczyłem na dosyć grzeczną odpowiedź, a tu taki c🤬j ...
To nie ciecz tylko, gaz cięższy od powietrza, który za każdym "przelaniem" zwiększa swoją objętość. W gimnazjum tego nie uczą, choć większość debili by się domyśliła, to za parę lat - jak będziesz uważnie słuchał na fizyce, to może nie pomylisz cieczy z gazem.
nieprawda! raz że ziomek to nalewa nie zakrywając rękami, a dwa że jest w stanie nalać to potem do większej ilości kubków
![]()