Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ja nie co chcecie udowodnić autorowi. Jeśli przedstawia fakty - lepiej dla niego i rozmarzonych onanistów. Może ściemnia? - dla nas, odbiorców tego materiału, to w zasadzie i tak to samo. Czy ma chłopak umiejętności uszczęśliwiania kobiety, czy nie, nam raczej nie będzie dane sprawdzić.
Czy każdy koniobijca zazdrosny jest o kawałek ciałka?
Raz, czy drugi człowiek myślał, że to może być prawdą. Ale jak już n-ty raz widzi coś podobnego stwierdza, że to są własnoręczne "fejki" autora tematu.
Taką o to prośbę znalazłem dzisiaj w skrzynce na listy...
Myślicie, żeby odpowiedzieć jej, że dzisiaj mam wolne od 20-30? Zobaczymy czy podoła w ciszy
Na obrazku jest napisane "Pani" i odnosi się to do damskiego krzyku... a z Twoich dopisków wnioskuje, że utożsamiłeś się z adresatem listu... a więc... stękasz jak baba przy masturbacji?
Mi sąsiadka pojechała w oczy. Czy mógłbym zamykać okno w nocy.... Na początku nie skumałem o co chodzi A jej mąż pocisnął z niej, "A co zazdrościsz".... Chyba przez to nieźle pościł (sąsiedzi mają koło 50)