Z relacji świadków wynika, że motocyklista nie jechał więcej niż 80km/h, więc zanim zaczniecie swoje śmieszkowanie w stylu sadistica żeby pokazać jaki macie czarny humor to zweryfikujcie informacje. Seiczento wygląda jak wygląda bo jest je***ym pudełkiem które składa się przy byle pierdnięciu.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.@upy
Co nie zmienia faktu, że 50 nie jechał.
Aaaaaa no tak. 3 pasy to na c🤬j 50 skoro bezpiecznie. Zapominam ciągle, że przepisy są selektywne.
Wystarczy, że widzę leżące na dachu gejczento.
Prawnicy mawiają "łżeć jak naoczny świadek".
Ocena prędkości motocyklisty przez świadka jest niewiarygodna chyba, że mają fotoradary w oczach. Żaden człowiek nie jest w stanie ocenić prędkości pojazdu.
Statystyka nie pozostawia złudzeń. Motocykliści na wiertarkach jeżdżą jak pojebańcy i giną na własne życzenie.
A skąd k🤬o wiesz ile jechał? P🤬licie swoje farmazony a c🤬ja wiecie. Morda p🤬lone śmiecie.
Skoro ci to wystarczy to zajebiście. Rozpędź się na motorze do 50kmph i przyp🤬ol w bok sejczento. Nie wiem czy się wywróci na dach . Ważne że ciebie wyjebie 2 metry pod ziemie i będzie jednego mniej sk🤬ysyna piwniczaka co w dupie byl gowno widzial ale wszystko wie najlepiej.
Nie no k🤬a jasne. Jedyni którzy MAJĄ RACJĘ to stulejarze z neta. K🤬a j🤬 radary, milicję, sądy. Wszystko j🤬. Pan srabzaksus stulejarz MA RACJĘ! I tylko on. Umrzyj k🤬o.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
A skąd k🤬o wiesz ile jechał? P🤬licie swoje farmazony a c🤬ja wiecie. Morda p🤬lone śmiecie.
Skoro ci to wystarczy to zajebiście. Rozpędź się na motorze do 50kmph i przyp🤬ol w bok sejczento. Nie wiem czy się wywróci na dach . Ważne że ciebie wyjebie 2 metry pod ziemie i będzie jednego mniej sk🤬ysyna piwniczaka co w dupie byl gowno widzial ale wszystko wie najlepiej.
Nie no k🤬a jasne. Jedyni którzy MAJĄ RACJĘ to stulejarze z neta. K🤬a j🤬 radary, milicję, sądy. Wszystko j🤬. Pan srabzaksus stulejarz MA RACJĘ! I tylko on. Umrzyj k🤬o.
Siemka niedoszła motop🤬deczko. Czym pomykasz? Motorowerem 50ccm oklejonym owiewkami, który udaje wiertarę?
Weź ty stul tą p🤬de gimbusiarska parówo. 1 września był, zap🤬laj szóstki łapać skoro jesteś taki mądry...ws wyzywania innych od kurew etc...u ciebie słowo k🤬a jest chyba rodzinneif you lnow what i mean
![]()
Ale mu powiedziałem![]()
A c🤬j cie szmato obchodzi czym pomykam. Po prostu zewrzyj dupe. Ale nie. Muisz się przy KAŻDYM temacie naprodukować. Nie masz k🤬a życia? No jasne że nie masz p🤬lony stulejarzu piwniczaku z łoniakami na brodzie.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.