Widzisz... i gówno wiesz. Gdybyś znał chodź minimalnie przepisy to wiedziałbyś, ze prawnie są określone warunki traktowania ogólnie zwierząt a nie tylko psów i kotów. Ale no cóż... Jak sie gówno wie i nie chce sie czytać, to sie potem głupoty jak ty wypisuje.
Gdzies Ty sie naoglądał że ktoś psa kołkiem zabija? Za to że k🤬a szczeka? Ciebie za odezwanie się też powinni ostrzegawczy strzał w tył głowy oddać. Już nie p🤬lcie takich głupot na tym sadisticu, bo sie rzygać chce jakie z was twardziele bez uczuć. Tfu
Widzisz... i gówno wiesz. Gdybyś znał chodź minimalnie przepisy to wiedziałbyś, ze [...]
podpis użytkownika
When life gives you radioactive lemons, you make glow-in-the-dark lemonade.Wiedziałem, że pod tematem z głupim psem można liczyć na mądrości poligon. Nie zawiodłem sie:D
Za mniejsze przewinienia pies dostawał kołkiem w łeb. Wystarczy że zagryzłk kure jak się zerwał z łańcucha.
Jak miał pecha i za głosno szczekał tak samo, zwłaszcza ja własciciel miał kaca. Teraz jakies imby odp🤬laja obrońcy zwierząt, prokurator prowadzi sledztwo, policja łapie. Jakbys nie mógł zarzadzać swoja właśnoscią. Trzymasz kury w domu, idzie niedziela to obcinasz łep i robisz rosół. Wk🤬ia cie sobaka to walisz kołkiem w łeb, byle szybko i humanitarnie. Zrobiło sie jakies pop🤬lenie że sa równe i równiejsze zwierzeta. Ze świni mozesz wytopić smalec a z psa juz nie. Poj🤬e!