Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Dziennikarz pyta żonę Donalda Tuska.
- Czy to prawda że Pani mąż czasem zasłania się w łóżku immunitetem?
Na co żona Tuska.
- Nigdy. On taki nie jest. Niemniej ja muszę zasłaniać się gazetą żeby nie patrzeć w czasie seksu na jego zakłamana mordę.
Wam płacą jakąś dniówkę za wymyślanie tego gówna? Lepiej złapcie jakiegoś dziadka, niech sobie przypomni przedwojenne i okupacyjne. Przynajmniej będzie śmiesznie, bo straszno jest cały czas...
Ah zbiera mi sie piwo w kuflu jak patrze na wasze zazdrosne mordy jak tylko pomyslicie o sławie BonGman'a. On przynajmniej cos pisze a nie prostacko hejtuje kazdy kolejny post z kawałem.
Dziennikarz pyta żonę Jarosława Kaczyńskiego.
- Czy to prawda że Pani mąż czasem zasłania się w łóżku immunitetem?
Na co żona Kaczyńskiego.
- Mrru mrrru mrrru
Czemu jak niektórym PełOwcowym debilom obrazi się ich "słońce Peru" to od razu zaczyna się najazd na PIS? Czyżby te ograniczone dzieci nie rozumiały, że w sejmie zasiada oprócz niego kilka innych ugrupowań? Ograniczony plebs....