według mnie powinien powstać zbiorczy temat z panem Maxem, wiem ze wtedy trafi do mniejszej rzeszy sadoli, ale wyglada to tak, ze randomowy user znajdzie nowy film na MaxTV, to zanim go obejrzy juz wrzuca go tutaj liczac na piwka
Zbiorczy:
sadistic.pl/mariusz-max-kolonko-mowi-jak-jest-maxtv-temat-zbiorczy-vt1...
Drodzy sadole, uczciwie bedzie jak dacie "łapki w góre" i subskrycje na youtube dla Maxa (+na fejsie jego jeśli macie), niż dawać wirtualne piwa które nic dla niego nie znaczą.
Warto docenić jego prace, bo mówi jak jest![]()
Dlatego ja nie daje piw osobom takim jak autor tematu, którzy nawet nie oglądnęli połowy filmiku, a wrzucaja licząc na główną tanim kosztem.
Zbiorczy:
sadistic.pl/mariusz-max-kolonko-mowi-jak-jest-maxtv-temat-zbiorczy-vt1...
Drodzy sadole, uczciwie bedzie jak dacie "łapki w góre" i subskrycje na youtube dla Maxa (+na fejsie jego jeśli macie), niż dawać wirtualne piwa które nic dla niego nie znaczą.
Warto docenić jego prace, bo mówi jak jest![]()
Dlatego ja nie daje piw osobom takim jak autor tematu, którzy nawet nie oglądnęli połowy filmiku, a wrzucaja licząc na główną tanim kosztem.
Ale ty p🤬lisz głupoty kolego. Za dużo się w Hitmana nagrałeś.
Za to Ty nawet nie wiesz o czym mówię, więc po co się odzywasz? Gdybyś wiedział ilu Polaków nagle popełniało samobójstwa jak zaczynali być niewygodni dla władzy, to byś przestał p🤬lić jak głupie dziecko zza monitora o hitman'ie.