Powr贸ci艂em i mam dla Was t艂uste okazy, kt贸re tam znalaz艂em.
Czu艂em si臋 jak w mrocznym wymiarze w Stranger Things.
Macie k馃がa doceni膰 moje po艣wi臋cenie dla spo艂eczno艣ci Sadola.
Nawet m贸j super liberalny (dla was lewacki) 艂eb nie radzi sobie z takimi widokami.
Nigdy ju偶 nie b臋d臋 taki sam. Po tym co tam zobaczy艂em uszkodzenia w mojej psychice s膮 nieodwracalne.
Chyba b臋d臋 potrzebowa艂 kilka lat terapii i citalopram z xanaxem do chrupania.
Ostrzegam. Tego si臋 nie da zapomnie膰.
Dok艂adne t艂umaczenie drugiego obrazka dzi臋ki uprzejmo艣ci towarzysza ePeeL'a
Jamesa ZAPROWADZILI do kliniki poj馃がi rodzice, 偶eby wszczepi膰 mu hormony blokuj膮ce (tu cytuje) "PUBERTY", czyli ten okres kiedy zaczynaj膮 Ci rosn膮膰 w艂osy na jajach, brodzie i generalnie wsz臋dzie i przechodzisz mutacje g艂osu do momentu bycia (tu cytuje) "young teen". James p艂acze bo boi si臋 igie艂, a te s膮 konieczne do pobrania jego krwi, a poj馃がa Pani dr w ten spos贸b (czyli morfologicznie) chce sprawdzi膰 czy James wchodzi w w.w. faz臋 dorastania. Po co? A po to, 偶eby ich synu艣 zdecydowa艂 czy dalej chce by膰 ch艂opcem czy mo偶e zmieni zdanie i b臋dzie chcia艂 by膰 dziewczynk膮. Je艣li dalej b臋dzie b臋dzie chcia艂 zosta膰 tej samej (tu cytuje) "gender identity" to podadz膮 mu hormon wprowadzaj膮cy go w faz臋 dorastania (czyli "puberty"). Je艣li b臋dzie chcia艂 "zmieni膰 swoj膮 p艂e膰 (przepraszam moderatorzy) XD" to podadz膮 mu hormony adekwatne do wybranej p艂ci, bo przecie偶 jest ich ponad 50.
podpis u偶ytkownika
Ka偶dy my艣l膮cy cz艂owiek jest ateist膮.-Ernest Hemingway