Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
@UP.
Jak masz za mały maszt i problemy z żoną to do seksuologa. Albo żona znajdzie kogoś z większym.
K🤬a jak patrzę na to co zrobił gajowy i ryży c🤬j ze świętem flagi to mi się sam gaz w piekarniku odkręca.
Różowa flaga ? Kraj przejęły pedały?
Bo idioci to na pewno.
Ja mam flagę cały rok wywieszoną na maszcie 5 metrowym ponieważ większość sąsiadów jakich mam to żydzi i wiem jak bardzo ich to wk🤬ia Zwracali mi 'delikatnie' pare razy uwagę jak 1 dzień za długo wisiała i mówili ,że to ich zdaniem zbyt nacjonalistyczne i zaściankowe więc teraz wisi cały rok aby się mośki wk🤬iały
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
U nas trzeba aktualnie promować pozytywny tok myślenia. Za daleką wodą, może nie wszyscy ale spora część rodaków myśli pozytywnie. Są dumni z tego, że są Polakami, a my im dłużej tu siedzimy, tym bardziej jesteśmy przesiąknięci totalnym tumiwisizmem. Lekka paranoja.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Jakby debile nie wyłaziły na ulicę z każdą kretyńska ideą pod flagą narodową to ludzie bardziej by się z nią identyfikowali. Za PRL był taki szacunek do flagi, że nikt nie traktował jej jak szmaty do wycierania sobie mordy, a była wyciągana tylko na specjalne okazje. Jeśli coś jest nadużywane, powszednieje i traci na wartości. Proste.
Przeciez dokładnie tak samo jest z 11 listopada. Porównajcie dzień Niepodległości w innych krajach do naszego. Wiadomo, że większość z krajów nie miała tyle przelanej krwi za Ojczyznę co my, ale jednak moim zdaniem powinna przestąpić w nas jakaś przemiana, że oprócz zadumy nad naszą historią powinna się w nas pojawić radość z tego, że jesteśmy wolnym i niepodległym państwem.
3 maja w Chicago zamykane są niektóre ulice, np. Belmont. Tam Polacy świętują jak tylko mogą, piski opon, zapach gumy, tłumy bawiących i cieszących się Polaków. ONI wiedzą co to patriotyzm, kochają nasz kraj z którego wyjechali i zostali tam na stałe. A u nas taka padaka... :/
Jesteście j🤬ymi biedakami to na co ma was stać. Kupicie flagę i na macie za co rodziny wykarmić. A tam to jest raj bo rządzą żydzi a nie jakieś ścierwa. J🤬e podludzie.
nie moje słowa tylko jedno z użytkowników wykopu, ale zacytuję
"Autor tego czegos celowo wprowadzil takie zamieszanie.A gornym zdjeciu wcale nie jest Chicago i zaden dzien flagi.Jest to parada Pulawskiego w Nowym Jorku,ktora ma miejsce w pazdzierniu. "
Należałoby dodać, że flaga Polski nie jest symbolem narodowym, natomiast kolory biało-czerwone są. A sam marsz z tego obrazka ukazany na dole jest co najmniej śmieszny, żeby nie powiedzieć żałosny. A niech gejoza się schowa z tym różem.