Kiedyś jak w Olsztynie byłem, jechałem do zoologicznego, tego obok kauflanda. Zaraz po wejściu do sklepu była taka wielka papuga (j🤬a 5kafli kosztowała). Jak wychodziłem ze sklepu to też tak paa paaa.
P.s Olsztyniaki sprzedali już tą papugę, ostatni raz tam z 5 lat temu byłem, a przed tym to sprzedawca mówił że ona już tam 5 lat jest.![]()
Anglia. Stary dziadek, schorowany, pop🤬lony. Ma mieszkanie od miasta (domek rzędowy z ogródkiem), około 500 - 1500 funtów (w zależności jak bardzo jest poj🤬y). Ma wyj🤬e, żyje sobie, wp🤬la co chce i dlatego każdy tam chodzi na wyjebce i z uśmiechem. W Polsce leżałby gdzieś obszczany i zarzygany za 350 zł miesięcznie z renty, która nie wystarcza mu nawet na mieszkanie więc ją przepija.
Kiedyś jak w Olsztynie byłem, jechałem do zoologicznego, tego obok kauflanda. Zaraz po wejściu do sklepu była taka wielka papuga (j🤬a 5kafli kosztowała). Jak wychodziłem ze sklepu to też tak paa paaa.
P.s Olsztyniaki sprzedali już tą papugę, ostatni raz tam z 5 lat temu byłem, a przed tym to sprzedawca mówił że ona już tam 5 lat jest.![]()