Do Azazel91
Tak się składa że jestem po szkole medycznej, specjalizacja Terapeuta Zajęciowy. To co piszesz niestety nie jest prawdą drogi Azazelku91, nigdy nie przewyższą ani Ciebie, ani mnie wiedzą, gdyż ich mózg po prostu nie działa, nigdy również nie będą pracować ani nie założą rodziny. Może jesteś niepełnosprawny ale masz sprawny mózg, a to jest duża różnica. Dzieci te gdy dorosną będą dowożone do warsztatów terapii zajęciowej i tam spędzą resztę swojej nędznej egzystencji. Pewnie myślał bym tak jak Ty, jednak w szkole i na praktykach dowiedziałem się czegoś innego. Jak nauczysz się rozróżniać choroby to będziesz wiedział że akurat z tych dzieci nic nie będzie oprócz udręki najpierw dla rodziców a później dla społeczeństwa które będzie musiało je utrzymywać. Żadne z tych dzieci nigdy nie będzie w stanie podetrzeć sobie dupy, no może poza tym tańczącym Downem. Niestety taka jest prawda i nie pisz o mnie "podludzie" zanim nie zaczerpniesz fachowej wiedzy. Ja nikogo nie obrażam a dzieci na tym filmiku naprawdę nigdy nic nie osiągną gdyż stopień ich upośledzenia jest najcięższy. Smutne ale prawdziwe. Pozdrawiam i zapraszam do polemiki, jeśli pokażesz mi chociaż jeden przypadek tego typu upośledzenia który udało się jakoś wyleczyć i który coś osiągnął to wtedy zwracam honor
Tak przy okazji, na filmiku jest tylko jeden debil który może coś osiągnie w życiu jak Maciek z klanu, reszta to dzieci o niepełnosprawności intelektualnej w stopniu głębokim, które może po kilkunastu latach będą w stanie dać znać że chce im się srać

Polecam sprawdzić definicję tego upośledzenia a dopiero potem wypowiadać się na forum. Pozdrawiam Azazelku91