podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Tak jak w tytule, dzieci to skarb, ale w normalnej rodzinie, tam gdzie wychowane będą w normalnych wartościach, którymi będą kierować się w życiu. Wtedy masz gwarancję, że jak będziesz niedołężny, to nie wyp🤬olą Cię do przytułku. Zawsze ktoś przy tobie będzie, córka, wnuk, zięć, prawnuczek etc. Umierasz ze świadomością, ze czas i pieniądze, które poświęciłeś na wychowanie dzieci nie poszły na marne, a przede wszystkich twoje DNA poszło w świat.
Tak spodziewam się wielu wysrywów, ale jebie mnie to. Na pohybel patusom i życiowym przegrywom
Czyli macie dzieci tylko po to, żeby miał się kto wami zająć? "Dobre" wychowanie to takie, gdzie dzieci sa nauczone bezwarunkowemu służeniu swoim rodzicom? A jak dziecko chce spełniac swoją pasję w Kaliforni i musi cię do przytułku wyp🤬olić, żeby to zrobić, to co wtedy?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Spokojnie to kwestia wychowania.
Chłopak już jest duży, to nie jego wina, że jest jebnięty w tym wieku tylko jego zj🤬ych rodziców.
Ja wracam do domu z pracy to mam obiad naszykowany i w domu posprzątane.
"Jak se pościelesz tak sie wyśpisz."
Czyli macie dzieci tylko po to, żeby miał się kto wami zająć? "Dobre" wychowanie to takie, gdzie dzieci sa nauczone bezwarunkowemu służeniu swoim rodzicom? A jak dziecko chce spełniac swoją pasję w Kaliforni i musi cię do przytułku wyp🤬olić, żeby to zrobić, to co wtedy?
podpis użytkownika
♱ We do not go further... Here begins the Land od Phantoms ♱podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/erdolą Cię do przytułku. Zawsze ktoś przy tobie będzie, córka, wnuk, zięć, prawnuczek etc. Umierasz ze świadomością, ze czas i pieniądze, które poświęciłeś