Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Chyba pomyliłem portale, myślałem, że jestem na sadisticu...
Rozbawiają mnie tacy jak ty(specjalnie z małej). Konto od 2 lat, 5 komentarzy i 29 postawionych piw. Wracaj na tego swojego kwejka, tam swoje żale wysrywać.
Rozbawiają mnie tacy jak ty(specjalnie z małej). Konto od 2 lat, 5 komentarzy i 29 postawionych piw. Wracaj na tego swojego kwejka, tam swoje żale wysrywać.
Mam tak samo. Już tych wiecznie sfrustrowanych pipek, które są wiecznie niewystarczająco dobrze zabawione na tym portalu nie komentuje.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
nie uderzyła dzieciaka bezpośrednio tylko chwile po trafieniu w przycisk dzieciak wbiegł w trzon.
Równie dobrze mógł gówniak zahaczyć czubkiem głowy o rurke od trzepaka.
Ale pewnie i tak go głowa bolała bo dość szybko wbiegł.
Edit:
Z 10x patrzyłem na stop klatce i gówniak wbiegł jak już młot odbijal sie od przycisku i głową nie zahaczył tylko pierwsze na bicki przednie przyjął rurke od młota potem przeskoczyło na klate i od klaty odbił sie trzon młota i trochę w twarz dostał od dołu ..
Wygląda na pierwszy rzut oka jak by mu z młota zaj🤬a, ale jednak nie raczej tylko otarcie.
Także gówniak dostał DMG na poziomie jedynie 1% z całego ataku.