Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Jeśli dzieci sąsiadów są bardzo hałaśliwe, to powiedz im przez ścianę, że jesteś krasnoludkiem, który mieszka w gniazdku i trzeba cię nakarmić gwoździami...
W nowoczesnych instalacjach są bezpieczniki które, jak wsadzisz to kontaktu palec to wyłączają prąd w całym mieszkaniu więc taki c🤬j. Musieli by na wiosce czy na zapidziowe mieszkać żeby to zadziałało.
@UltorMatrix
Ale i tak musi Cię p🤬lnąć, co prawda będzie to krótkie jeb, aż do wywalenia bezpieczników ale właśnie często coś takiego zatrzymuję akcję serca
nie ma różnicy do której włoży, jebnie tylko wtedy jak włoży do dwóch na raz
P🤬lisz głupoty! Włoży w jedną, pod prądem, i p🤬lnie ponieważ ON zamknie obieg i przepłynie przez ciało do ziemi, a w drugą może sobie wsadzać nawet h🤬ja jak się zmieści i tak nic się nie stanie.
No najlepiej chyba, żeby w dwie naraz włożył. Wtedy bezpiecznik różnicowy nie zadziała i tak
A swoją drogą ostatnio podczas remontu włożyłem śrubokręt w tą dziurę z fazą i czułem tylko mrowienie w palcach
Protip: Nie ufajcie opisom na tablicy bezpieczników
P🤬lisz głupoty! Włoży w jedną, pod prądem, i p🤬lnie ponieważ ON zamknie obieg i przepłynie przez ciało do ziemi, a w drugą może sobie wsadzać nawet h🤬ja jak się zmieści i tak nic się nie stanie.
P🤬lisz głupoty, prąd popłynie, ale nie p🤬lnie, popłynie tak znikomej wartości prąd, że nie pobudzi zabezpieczenia. Czyli dzieciaka sąsiada nie uciszysz