Jak juz masz odpisywac to postaraj sie argumentowac to co piszesz a nie rzucac miesem jak jakis ogorek z gimbazjum.
I nie spinaj tak dupska bo ci w koncu peknie kozaczku.
@mr_9mm tak mialem tagi typu ,, szwaby, k🤬y, jebac, komune,chwala wielkiej Polsce''.Miales dziadka w wermachcie czy jestes z antify ze cie tak zabolaly ?
Znajdz sobie laske, zacznij r🤬ac bo walac konia nie wyladujesz tak cisnienia jak na dziewczynie.
Jak juz masz odpisywac to postaraj sie argumentowac to co piszesz a nie rzucac miesem jak jakis ogorek z gimbazjum.
Nie wiem czy ktoś patrzył na datę produkcji tego Mausa. To 1943 czyli końcówka wojny. Stan jak na polskie warunki glebowe magazyn. Wiem coś o tym.... Tylko trochę dziwi mnie to że obecne pestki słabo biją. Te wojenne podczas strzału obijają ramię a karabin kopie jak koń... Widocznie inny materiał. Pozdro dla tych co wiedzą o co biega.
JURIJ_77 Hahaha ale z ciebie cep.Odejdz od komputera, za bardzo zyjesz internetem.Nawet nie chce mi sie czytac twoich wypocin.Z ciekawosci wbilem na twoj profil i zobaczylem ze jestes j🤬ym napinaczem, kazdy twoj post to klotnia z innym uzytkownikiem.
A Jesli dla ciebie slowo,,kozaczek' to obelga to ja nie mam pytan Nie obrazilem cie tylko stwierdzilem fakty, jestes p🤬lonym prowokatorem i napinaczem.I nawet mi nie odpisuj kolezko bo mam wyj🤬e na twoje wypociny.
JURIJ_77 Zona ci dupska nie nastawia ze nie masz nic innego do roboty gamoniu ?
Jesli 77 to twoj rocznik to wspolczuje ci, dorosly facet a zachowuje sie jak jakis p🤬lony gimbus.Skoro tak lubisz spinac dupsko to szczekaj dalej, daj glos kundlu w takim razie,to rozkaz
@Schütze wsadz sobie w p🤬de to piwo, od szwaba i tak bym nie wzial
Ta ? W takim razie na ch*j zachwycasz sie niemieckim karabinem hipokryto ?
AJKS - domyslam sie ze jestes lewackim scierwem, bo polak na polaka by nie powiedzial,,polaczek'' tak mowia wlasnie lewaki.
Po za tym twoj nick to nazwa lewackiej kapeli : tnij.org/ajks1
czyzby to byl przypadek ?
AJKS Dobrze powiedzial, nazywajac ciebie polakiem automatycznie obraza sie wszystkich polakow, a ty zaliczasz sie do "Polactwa"
zakompleksiony szczylu.
Hahaha zakompleksiony bo.. ? Uzasadnij to co piszesz blaznie, bo jak narazie to sie osmieszasz twoimi marnymi prowokacyjnymi postami idioto.Dawno nie mialem takiej beki z internetowych napinaczy.![]()
Tak swoja droga ty durniu, po co sie wypowiadasz za ajks ? koleczko wzajemnej adoracji buehehe