<xxx> Nieważne jak dobry jestem w szachy, gołąb przewróci figury, nasra na planszę i będzie się puszył jakby wygrał
źródło: bash.org.pl/4844176/
~Sklej
znowu chcecie cenzurować?
Ja tylko pytam... po C🤬J spinasz matole j🤬y....skończ szkołę!
Jak ktoś wierzy to niech sobie wierzy to jest jego indywidualna sprawa szmato ! Nie musisz zaraz go tyrać. To że ktos jest inny to znaczy że trzeba k🤬ę sprowadzić do parteru i pokazać że moja racja jest mojsza niż jego jegojsza. J🤬a komuna k🤬a, wszyscy musza być tacy sami, nikt nie może się wyróżniać. Widzę że ludzie zakładający tu konta to wnuczkowie SB'ków i UB'ków i że hejcenie jest ostatnio w modzie. "Hejcę więc coś znaczę"
Ja p🤬le hejty, hejty ewryłer ! Powtarzam, p🤬le was wszystkich małe szmaciarze ! Wyjdźcie na dwór p🤬dy, pooddychać powietrzem. W twarz drugiemu człowiekowi nie nawrzucanie może spokorniejecie szmaty.
C🤬j wam w dupy serdecznie was nienawidzę, życzę raka jąder ! Dziękuję do mycia !
podpis użytkownika
Głupota nie zwalnia od myślenia.Ja tylko pytam... po C🤬J spinasz matole j🤬y....skończ szkołę!
Jak ktoś wierzy to niech sobie wierzy to jest jego indywidualna sprawa szmato ! Nie musisz zaraz go tyrać. To że ktos jest inny to znaczy że trzeba k🤬ę sprowadzić do parteru i pokazać że moja racja jest mojsza niż jego jegojsza. J🤬a komuna k🤬a, wszyscy musza być tacy sami, nikt nie może się wyróżniać. Widzę że ludzie zakładający tu konta to wnuczkowie SB'ków i UB'ków i że hejcenie jest ostatnio w modzie. "Hejcę więc coś znaczę"
Ja p🤬le hejty, hejty ewryłer ! Powtarzam, p🤬le was wszystkich małe szmaciarze ! Wyjdźcie na dwór p🤬dy, pooddychać powietrzem. W twarz drugiemu człowiekowi nie nawrzucanie może spokorniejecie szmaty.
C🤬j wam w dupy serdecznie was nienawidzę, życzę raka jąder ! Dziękuję do mycia !
Ta, fanie ja nienawidzę p🤬lonych katoli i osób religijnych. K🤬a jasne jak ktoś wierzy to niech wierzy, ale dlaczego kościół ma być utrzymywany przez państwo ? Dlaczego katole wciąż wp🤬lają się w sprawy o aborcje, in vitro, eutanazja. Sami ciągle poruszają tematy, o których nie mają pojęcia. Po za tym po twoim komentarzu wnoszę, że masz iloraz inteligencji gołębia, więc dobrze odwzorowujesz temat![]()
Twoja hipokryzja sięga już zenitu.
podpis użytkownika
Nie lubisz ludzi wierzących, bo kościół. No tak....
Powiem tak człowiek nie potrzebuje świątyni do rozmowy z Bogiem... Jak stary moher został wychowany tak że musi zap🤬lać co niedziele ze stówą do kościołka to niech zap🤬la koło c🤬ja mi to lata... Odp🤬l się od wierzących. Ja też potępiam kościół. Nienawidzę wręcz tej zj🤬ej, złodziejskiej, zakłamanej organizacji. Ale proszę was k🤬a gimbusy, opanujcie się nie musicie zaraz wrzucać na wierzących!
Ta,ta p🤬l się!
podpis użytkownika
Głupota nie zwalnia od myślenia.podpis użytkownika
Ale o co się rozchodzi?
podpis użytkownika
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'