W dupie byłeś i gówno widziałeś. Kult Bandery pojawia się na zachodzie Ukrainy, od Ukrainy środkowej na wschód mają na to wyj🤬e
Wołyniak się zwał, robił takie cuda, że jego ludzie nie mogli na to patrzeć
Słabo z edukacją, idź i się dokształć, bo wychodzisz na głupa
No ! J🤬 banderę! P🤬leni piraci znów narobili syfu
A i j🤬 górnik!
podpis użytkownika
Jamciwiecie co kapuś mi napisał na zarzut że zakapował do admina? - cytuję: "... Nie nazwał bym tego donoszeniem tylko wyrzucaniem śmieci..." Też macie takich na dzielni? Oni też was nie podp🤬lają policji. Oni tylko wyrzucają śmieci LOL. Szmata bez honoru
W Niemczech na hitlera też mają wyj🤬e, w szkołach nie uczą nawet o okupacji polski czy o innych zbrodniach na ludzkości cywilnej i właśnie dlatego żeby miło zakończyć tą konwersacje c🤬j Ci do gęby ściero
Nie mogę zrozumieć jak upadlińscy mężczyźni w wieku poborowym mogą sobie chodzić po naszych ulicach jakby nigdy nic.
jak ktoś ma ochotę, to można im tablice rejestracyjne. W Polsce drugich nie dostaną, a do krainy-U , po nowe nie pojadą. I c🤬j im w banderowską rzyć.
tablice rejestracyjne ....odkręcić i wyp🤬olić oczywiście.
Nie zesraj się. Wrócę z kolejnym, o tej samej nazwie i tak bez końca. P🤬l się cebulacka szmato i pocałuj mnie w dupę.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówSynku, o jakiej nazwie piszesz? Nawąchałeś się najwidoczniej za dużo kleju i bredzisz coś od rzeczy. Cebulaki to są żydki, nawet dobrze pocisnąć nie potrafisz, nawąchany klejem smarkaczu.