Nikt tak nie robi ze swoich wyborców debili jak Konfederacja. No, może jeszcze PiS i jego przystawki. Pamiętasz, jak wciskali ci brednie, że zła Unia i Trzaskowski zmusi ludzi do zjadania robaków? Potem sam Mentzen się śmiał, że ciemny lud wszystkie te manipulacje łykał bez popity. Teraz prawicowe partie czarują frajerów, że odrzucą Zielony Ład. Tymczasem nie da się wypowiedzieć Europejskiego Zielonego Ładu — to nie jest jeden dokument, tylko cały szereg aktów prawnych. Po drugie: obiecywanie takich rzeczy ludziom jest wprowadzaniem ich w błąd i zawężaniem sobie realnych możliwości zmiany unijnego prawa.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.się śmiał, że ciemny lud wszystkie te manipulacje łykał bez popity. Teraz prawicowe partie czarują frajerów, że odrzucą Zielony Ład. Tymczasem nie da się wypowiedzieć Europejskiego Zielonego Ładu — to nie jest jeden dokument, tylko cały szereg aktów prawnych.
zmusi ludzi do zjadania robaków
Potwierdzam, dramat, Polska w ruinie, sramy do wiadra tak jak u was towarzyszu Zj🤬ow.
wśród głupszej części społeczeństwa.
Napisałem wyżej, że wolę aby moja córka nie była zgw🤬cona wcale. Wiem , że Polacy też gw🤬cą, ale matematyki nie oszukasz.
W Niemczech 13,1% mieszkańców to uchodźcy...
Dzięki, że przyznałeś mi rację — to właśnie próbuję przekazać. Konfederacja łowi swoich wyborców wśród głupszej części społeczeństwa.
Jak coś to posłuchajcie Artura Bartoszewicza - według mnie to pierwszy sensowny kandydat na prezydenta w III RP
I wśród najmniej zaradnej, co często idzie w parze z głupotą. Dzieciaki są głupie, to fakt ale na wiecach Mentzena widać też dojrzałych nieudaczników - kto starszy niż 30 lat, wygląda jak typowy przegryw albo żul.
Jak ci na filmie z wiecu w 2023, do dziś nic się nie zmieniło:
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Zawsze głosujesz na jakiś margines o śladowym poparciu? Pamiętam jak przed wyborami w 2023 chwaliłeś tu Bezpartyjnych Samorządowców. I jak im poszło?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Przecież nikt kto ma IQ większe niż toster nie zagłosuje na memcena, wystarczy podstawowa wiedza ekonomiczna żeby wiedzieć że to co on gada to stek bzdur i czysty populizm.
I jeszcze ta jego religijność gdzie podpisuje jakieś akty w których deklaruje oddanie się Jezusowi i maryji 🤦♂️Całe szczecie jego elektorat to dzieciaki
Mentzen - typowe polskie nazwisko z dziada pradziada
Zastanawia mnie, co mają w głowach młodzi, którzy głosują na tego zjeba. Serio, nie przeszkadza wam i to jest normalne, że kobieta ma 9 miesięcy nosić w sobie niechciane dziecko z gw🤬tu, a potem resztę życia je wychowywać? Serio, jak wam ktoś żonę/matkę/córkę wyr🤬a to nie będzie miało znaczenia, że jest np. czarne, lub podobne do zwyrodnialca?
ale dla tego zjeba to tylko DROBNA NIEDOGODNOŚĆ.
No chyba, żeby jego dopadła, to wtedy wiadomo, wyższa konieczność, wyjątek.
podpis użytkownika
I'm fucking crazy but I'm freeZauważyłem że Mentzen ostatnio zyskał poparcie wśród młodych chłopaków/facetów którzy są przeświadczeni o swojej elitarności i inteligencji. Coś jak wyborcy PO którzy uwierzyli w swoją wyższość intelektualną nad wyborcami PiS'u. Z kolei Mentzen to PiS.
Robią was jak chcą.
Mentzen - typowe polskie nazwisko z dziada pradziada
Zastanawia mnie, co mają w głowach młodzi, którzy głosują na tego zjeba. Serio, nie przeszkadza wam i to jest normalne, że kobieta ma 9 miesięcy nosić w sobie niechciane dziecko z gw🤬tu, a potem resztę życia je wychowywać? Serio, jak wam ktoś żonę/matkę/córkę wyr🤬a to nie będzie miało znaczenia, że jest np. czarne, lub podobne do zwyrodnialca?
ale dla tego zjeba to tylko DROBNA NIEDOGODNOŚĆ.
No chyba, żeby jego dopadła, to wtedy wiadomo, wyższa konieczność, wyjątek.