Wolę głosować na niego i zmniejszać szansę gw🤬tu przez emigrantów, niż martwić się tym, że po gw🤬cie nie będzie mogła usunąć tej ciąży.
Z roku na rok rośnie przestępczość w krajach zachodnich przyjmujących emigrantów.
Tak wolę żeby moja córka nie była zgw🤬cona wcale.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Jak nie patrzeć to Mentzen jako jedyny ma szanse wygrać w 2 turze z Trzaskowskim.
Liczy się tylko 3 kandydatów w tych wyborach. W 2 turze lewaki, wieśniaki i hołowniaki będą oddawać głosy na Trzaskowskiego. Prędzej elektorat pisu - Nawrociego zagłosuje na Mentzena w 2 turze niż wyborcy Mentzena na Nawrockiego. Ci drudzy prawdopodobnie w bardzo małym procencie udadzą się do urn w 2 turze jeżeli kandydat konfederacji w niej nie będzie.
W 2 turze wygra Trzaskowski to jesteśmy w dupie bo będzie przyklepywanie wszystkiego jak leci.
Wygra Nawrocki to nic nie będzie podpisywane, będzie przeciągane na maxa, kierowane do TK itd. - czyli burdel jak jest teraz.
Wygra Merntzen to jest jakaś szansa że, będzie szansa na większe porozumienie i negocjacje przy podpisywaniu ustaw.
Historia pokazuje, że rząd i prezydent z jednej partii to nic dobrego bez jaka partia jest u władzy.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Moje pojęcie przechodzi, że takie pustaki mają więcej rozumu, żeby chociaż nie głosować na pop🤬leńców którzy rozp🤬alają kraj od 30 lat. Patrząc na ten film pomyślcie tylko co mają w głowach wyborcy Bążura i Nawrockiego.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Moje pojęcie przechodzi, że takie pustaki mają więcej rozumu, żeby chociaż nie głosować na pop🤬leńców którzy rozp🤬alają kraj od 30 lat. Patrząc na ten film pomyślcie tylko co mają w głowach wyborcy Bążura i Nawrockiego.
podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!Wolę głosować na niego i zmniejszać szansę gw🤬tu przez emigrantów, niż martwić się tym, że po gw🤬cie nie będzie mogła usunąć tej ciąży.
Z roku na rok rośnie przestępczość w krajach zachodnich przyjmujących emigrantów.
Tak wolę żeby moja córka nie była zgw🤬cona wcale.
Swoją drogą, nieźle trzeba być oderwanym od rzeczywistości, żeby nie zauważyć, że w ciągu ostatnich 30 lat Polska z każdym rokiem się rozwija i zmienia na lepsze.
Skoro ten kraj jest niszczony od 30 lat, to aż strach pomyśleć, co by się stało, gdyby Konfederacja doszła do władzy. Na szczęście do tego nie dojdzie – Polacy w swojej większości nie są aż tak głupi i naiwni. Swoją drogą, nieźle trzeba być oderwanym od rzeczywistości, żeby nie zauważyć, że w ciągu ostatnich 30 lat Polska z każdym rokiem się rozwija i zmienia na lepsze.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.K🤬a... głupi i naiwni? Bo k🤬a głosują od 30 lat na tych samych typów którzy wcześniej wygrzewali stołki w PRLu; którzy co wybory kłamią w żywe oczy; którzy w parlamencie UE głosują przeciwko interesowi polskiemu? Musisz być jednym z tych imbecyli cierpiących na syndrom Sztokholmski.
podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!nie przeszkadza wam i to jest normalne, że kobieta ma 9 miesięcy nosić w sobie niechciane dziecko z gw🤬tu,
Aż mi się przypomniała jedna prawicowa geniuszka z jakiegoś wiecu sprzed lat: Wolę być zgw🤬cona przez Polaka, niż przez brudnego Araba!
A ty jak wolisz? Bo Polacy też gw🤬cą, wyobraź to sobie.