Osobiście będąc w anglii poznałem normalnych muzułmanów, ze zdrowym podejściem do życia i innych ludzi. Byli ciekawi naszej religii, często pytali czym się róznią. Zawsze było im przykro, że niestety islam zaczął rodzic taką forme nienawiści i nawet potrafił mi wytlumaczyć z czego to się brało. Tłumaczył, że głupi ludzie zaczęli interpretować islam na swój chory sposób i zarażać tym innych, głupich ludzi. Niestety, tych normalnych jest tak mało, że zanikają wśród tych ciapackich hord walczących za allaha. Nie chcę też nikogo tłumaczyć, mówię jak jest. A tak nawiasem mówiąc, anglicy wyszli na ulice, taki ich odpowiednik NOP. Zaczęło się
![]()
podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.Chrzescijanstwo:
"Niech bedzie pochwalony na wieki wiekow. Potepione dusze niewiernych beda torturowane w piekle przez wiecznosc w niewyobrazalnych upalach."
Abdykacja Papieża BENEDYKTA była przepowiadana od wielu lat, będzie on ostatnim prawdziwym papieżem a na jego miejscu zasiądzie FAŁSZYWY PROROK, rządy są kierowane przez ANTCHRYSTA który niebawem ujawni się światu jako człowiek pokoju, a na niebie pojawi się KRZYŻ i każdy człowiek zobaczy swoje GRZECHY, będzie to ostatnia szansa na nawrócenie przed DNIEM SĄDU OSTATNECZNEGO, czytajcie ORĘDZIA OSTRZEZENIE od Marii BM, strony ww..ostrzezenie yoyo pl lub ostrzezenie.wordpress com