PS. Jak mu w koncu powiedziałem, że w dupie mam jego bajki i nigdy nie będe w to wierzył, podałem nóż (jestem kucharzem) i powiedziałem żeby mnie zabił albo do końca życia żył w grzechu to poszedł na góre sie modlić i już drugi miesiąc mija jak sie do mnie nie odzywa.
A widzisz gdzieś tu nawoływanie do zabijania? Czy tak po prostu chciałeś się pochwalić czymś co przeczytałeś tydzień temu i nie wiedziałeś gdzie?
Osobiście będąc w anglii poznałem normalnych muzułmanów [...] było im przykro, że niestety islam zaczął rodzic taką forme nienawiści i nawet potrafił mi wytlumaczyć z czego to się brało. Tłumaczył, że głupi ludzie zaczęli interpretować islam na swój chory sposób i zarażać tym innych, głupich ludzi. Niestety, tych normalnych jest tak mało, że zanikają wśród tych ciapackich hord walczących za allaha. Nie chcę też nikogo tłumaczyć, mówię jak jest. A tak nawiasem mówiąc, anglicy wyszli na ulice, taki ich odpowiednik NOP. Zaczęło się
![]()
@Eliot Imperio widzsz, kłopot w tym, że to ci twoi "normalni" (w sensie światopoglądowym) muzułmanie nie są zgodnie z nauką islamu islamistami tylko heretykami zasługującymi na śmierć. Mało kto wie, ale wyznawanie jedynie zasad zapisanych w koranie a nie wyznawanie zasad zapisanych w komentarzach do koranu (nazwy tych komentarzy nie pamiętam ale to dobre kilka ksiąg) robi z ciebie heretyka i ściąga karę śmierci na twoją głowę.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
P🤬lisz. Ci o ktorych mowisz to nie muzulmanie. Jezeli ktos mowi ze jest katolikiem, ale nie postepuje zgodnie z biblia to nie jest katolikiem. A oni maja w Koranie wyraznie napisane zeby tepic niewiernych. Tego sie k🤬a nie da inaczej interpetowac.
Osobiście będąc w anglii poznałem normalnych muzułmanów, ze zdrowym podejściem do życia i innych ludzi. Byli ciekawi naszej religii, często pytali czym się róznią. Zawsze było im przykro, że niestety islam zaczął rodzic taką forme nienawiści i nawet potrafił mi wytlumaczyć z czego to się brało. Tłumaczył, że głupi ludzie zaczęli interpretować islam na swój chory sposób i zarażać tym innych, głupich ludzi. Niestety, tych normalnych jest tak mało, że zanikają wśród tych ciapackich hord walczących za allaha. Nie chcę też nikogo tłumaczyć, mówię jak jest. A tak nawiasem mówiąc, anglicy wyszli na ulice, taki ich odpowiednik NOP. Zaczęło się
![]()
Więc wrzuce do jednego wora... Będąc w anglii tak jak Ty poznałem "normalnych" muzłumanów i również myślałem że to p🤬lenie i mierzenie wszystkich jedną miarą... GÓWNO PRAWDA każdy po pewnym okresie czasu jeśli był praktykujący wyłączał się ze społeczeństwa i przechodził na tą ciemniejszą stronę kozy. Obserwuj badaj a gwarantuję że 95% Twoich szmatogłowych przyjaciół zmieni się i to nie do poznania... reasumując J🤬 Brudne Szyje
Dziękuję
Abdykacja Papieża BENEDYKTA była przepowiadana od wielu lat, będzie on ostatnim prawdziwym papieżem a na jego miejscu zasiądzie FAŁSZYWY PROROK, rządy są kierowane przez ANTCHRYSTA który niebawem ujawni się światu jako człowiek pokoju, a na niebie pojawi się KRZYŻ i każdy człowiek zobaczy swoje GRZECHY, będzie to ostatnia szansa na nawrócenie przed DNIEM SĄDU OSTATNECZNEGO, czytajcie ORĘDZIA OSTRZEZENIE od Marii BM, strony ww..ostrzezenie yoyo pl lub ostrzezenie.wordpress com
Może jak to napiszę to administracja zwróci uwagę na twój post i cię zablokuje za spam
Ekhem... WYP🤬ALAJ WYP🤬ALAJ WYP🤬ALAJ WYP🤬ALAJ.... c🤬j będzie warn, ale skoro admini spali to trzeba ich obudzić![]()
podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.