podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.@up i upup
A gdyby tak iść do klubu dla pedałów, poczekać aż wpadniesz w oko jakiemuś ciepluchowi, niech ci stawia whisky, nachlać się na jego koszt, a potem z przyczajki się podj🤬?![]()
Przypomniała mi się historia, którą mi ojciec opowiadał. Z dwoma kumplami chodzili po knajpach w Katowicach. W którejś z kolei jeden z kumpli poszedł do kibla, a po jakimś czasie wraca i mówi, "panowie, sp🤬alamy stąd!". Po czym opowiada jak w klopie sobie spokojnie lał, a jakiś facet zaczął się do niego dobierać, więc go znokautował
I że jak się ocknie to przej🤬e, bo sami w obcym mieście. Tylko dlaczego koleś się do niego w kiblu dobierał? Okazało się, że to lokal dla pedałów
![]()
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866@up i upup
A gdyby tak iść do klubu dla pedałów, poczekać aż wpadniesz w oko jakiemuś ciepluchowi, niech ci stawia whisky, nachlać się na jego koszt, a potem z przyczajki się podj🤬?![]()
Przypomniała mi się historia, którą mi ojciec opowiadał. Z dwoma kumplami chodzili po knajpach w Katowicach. W którejś z kolei jeden z kumpli poszedł do kibla, a po jakimś czasie wraca i mówi, "panowie, sp🤬alamy stąd!". Po czym opowiada jak w klopie sobie spokojnie lał, a jakiś facet zaczął się do niego dobierać, więc go znokautowałI że jak się ocknie to przej🤬e, bo sami w obcym mieście. Tylko dlaczego koleś się do niego w kiblu dobierał? Okazało się, że to lokal dla pedałów
![]()
@BongMan i wszyscy
Jestem z Wrocławia i byłem chyba 2 razy w klubach dla homo.
Oprócz tego, że wszędzie są obściskujący się geje, to jest sporo dziewczyn hetero. Wiecie, one myślą, że jesteś gejem, a że wcale tak nie jest dowiadują się jak już są tak pijane, że im wszystko jedno![]()
Aha...czyli gdy pedał podejdzie i powie Ci "ja stawiam" to nie potrafisz się oprzeć... hmmm...
Jestem z Wrocławia i byłem chyba 2 razy w klubach dla homo.
Oprócz tego, że wszędzie są obściskujący się geje, to jest sporo dziewczyn hetero. Wiecie, one myślą, że jesteś gejem, a że wcale tak nie jest dowiadują się jak już są tak pijane, że im wszystko jedno![]()
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
po pierwsze chodzisz na zabawy dla pedałów, to nie wymaga komentarza![]()
po drugie ty jesteś tak pijany że ci wszystko jedno, czy dziewczyna czy facet przegrany za dziewczynę