Po to mają głąby ustalone ile mogą jezdzić i ile odpoczywać. K🤬a, jak mnie głupota ludzka wk🤬ia. Ktoś mądrzejszy o tym zadecydował, że tak ma być, a nie inaczej, ale i tak Janusze będą się pluli "bo kto wie k🤬a lepiej ode mnie", a potem tragedia i płacz, że on musiał, bo terminy, bo dostawa... Gówno k🤬a. Zaraz zostanę najechany przez kierowców tirów wszelkiej maści, ale już tak na przyszłość - c🤬j wam do mordy. Jesteście zakałami na drodze, a panoszycie się jak królowie na dodatek, jak widać na filmie wyżej, stwarzacie większe zagrożenie na drodze niż osobówki.
Ale to, że ciężarówki stwarzają większe zagrożenie na drodze, to jest to gówno prawda.
Jak sam k🤬a powiedziałeś tiry to zakały na drodze, więc k🤬a ruch na ulicach jest dzięki nim wolniejszy. To tacy jak ty próbujący wyprzedzać swoim BMW na siłę ciężarówki jadące 70/80/90 km/h wp🤬lają się na chama i stwarzają o wiele większe zagrożenie.
Wypadki stwarzają ludzie z osobowościami i charakterami jazdy a nie k🤬a ciężarówki albo osobówki. Jeżeli myślisz inaczej, to znaczy że słuchasz za dużo radia i zj🤬ych wiadomości gdzie, przy każdym wypadku jest powiedziane ile osobówek i ciężarówek było w wypadku i tym samym jesteś narzędziem w skłócaniu ze sobą grup społecznych.
Jak to gdzieś w radio usłyszałem jak jakaś p🤬da mówi: ruch ciężarówek w tym rejonie zostanie wznowiony przez co niebezpieczeństwo wypadku jest większe. Gówno k🤬a prawda