Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Kupując od czwartku czteropak Tatry w Realu w całej Polsce, masz możliwość kupna drugiego w cenie 1 grosza. Tak więc obywatele w czwartek do Reala Wiem, że może nie najlepsze piwo, ale piwo to piwo.
@thcm Bardzo dobry wykład, tylko pominąłeś fakt, że tatra to c🤬jowe piwo... Jako że mieszkam za granicą (konkretnie w Irlandii) czyli lepiej trafic nie moglem, miałem okazje sprobowac troche innych trunkow i juz wiecej na te sikacze ochoty nie mam, chyba ze nie ma ultimatum.
Sie k🤬a fachowcy znaleźli. Nie jestem jakimś tam małolatem co żłopie wszystko byle taniej. Ale wk🤬iają mnie tacy co to myślą że jak zarobią trochę grosza to już są k🤬a elyta i mają +50 do gustu. Pracuję, dobrze zarabiam, stać mnie pójść do knajpy i się naj🤬 jackiem danielsem czy guinessem. Tylko że ja lubię czarnego specjala i c🤬j komu do tego.Piję to co lubię a nie żeby wyglądało i żeby laski szczały jak zamaszystym ruchem portfela płacę za jakiegoś pedalskiego desperadosa czy inne peroni.