Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Kupując od czwartku czteropak Tatry w Realu w całej Polsce, masz możliwość kupna drugiego w cenie 1 grosza. Tak więc obywatele w czwartek do Reala Wiem, że może nie najlepsze piwo, ale piwo to piwo.
A ja pije Wieselburgera i polecam... co prawda jak mieszkalem w Wiedniu nieco taniej to wyhodzilo, ale jest to bardzo dobre piwko.. Ciechan jest dobry, ale tylko zwykly bo ten miodowy juz taki sobiehttp://www.travel2austria.com/i/wieselburgerbeer.jpg
Każdy ma różny smak i gust co do piwa, jedni lubią ciemne, drudzy miodowe, inni jeszcze smakowe więc imo cała ta dyskusja jest bez sensu. Nic nie poradzimy, że dzisiejsza gimbuseria opija się desperadosami, heinekenami, budweiserem i innymi podobnymi z rodzaju pseudo burżuazji. Przestaną dostawać kieszonkowe od rodziców to docenią tańsze polskie browary (tak wiem, że desperados jest polski).
najlepsze piwo robi sie samemu, dzieciaczki! troche roboty, ale za to jaki smak! wszystko, co potrzebne jest do tego typu zabaw jest dostepne za niewielkie pieniadze na allegro. polecam, bo wszystkie (prawie bez wyjatku) piwa dostepne w sklepie sa produktem, a nie dzielem warzonym i lezakujacym.
Do poniewierki nadaje się każde, a do smakowania już nie. Ale zawsze można zacząć od dobrego pszenicznego czy ciemniaczka, a zakończyć na kilku Tatrach. Pogodzeni?
wk🤬iaja mnie osoby, ktore wmawiaja mi jak powinno smakowac dobre piwo. i tych osob racja jest jedyna wlasciwa :/ pozostali c🤬ja sie znaja. ja np nie lube ciemnych piw. najbardziej podchodza mi piwa jasne niepasteryzowane jak np. pyszne regionalne piwo żywe. lubie tez zubra, tyskie, specjala, taterka zla tez nie jest. c🤬j Was pewne to obchodzi. niestety debile nie pojma w jaki sposob rozmawia sie o gustach.