Wysłany:
2015-01-31, 4:05
, ID:
3779521
Zgłoś
Nazi, Nazi, Nazi, przyczepili się wszyscy do tego słowa, kłamią w żywe oczy, trzeba nazywać rzeczy po imieniu, niemieckie nie nazi, BBC to nie porządna telewizja tylko kłamliwy szmatławiec-ostatnio robili reportaż o tym jak polscy lekarze wynależli przełomową metodę leczenia paraliżu u polskiego pacjenta, w dokumencie tym cała zasługę za to odkrycie przypisali sobie czyli brytyjczykom, a pacjentem według nich był bułgar nie polak-to nie pierwsze ich kłamstwo na temat Polaków, hipokryzja poziom hard
Co do tych obozów, jak byłam dzieciakiem w podstawówce to też jeżdziłam na obozy harcerskie, całkiem fajnie było, ci 70 lat temu mieli lepiej niż ja na tym campingu bo oni spali w barakach drewnianych czy murowanych, a ja przez cały obóz spedziłam w środku lasu pod namiotem na pryczy z materiału i desek, jeść też mało dawali, prawie sie nie myliśmy, a jak już to w jeziorze, prania prawie wcale sie nie robiło, po powrocie do domu ciuchy jechały strasznie, więc niech nie gadaja, że tam tak żle im było, na tym polega idea obozu, ja mimo tego wszystkiego wróciłam cała i zdrowa
podpis użytkownika
Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me
Miej na wszystko wyj🤬e, a będzie Ci dane