Dla tego bezwzględne 0.0 za kółkiem. Jak ktoś widzi różnicę między naj🤬y a wczorajszy i będzie pisał mądrości z dupy typu: po 2 piwach i lampce wina czuję się świetnie. To czas pomyśleć o leczeniu alkoholizmu.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Tak, jasne, a potem wyrok i konfiskata samochodu, bo na pomiarze wyszło 0,1 po cukierku albo płynie do płukania ust, lub c🤬j wie jakiej anomalii.
w wydychanym powietrz
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Tak, jasne, a potem wyrok i konfiskata samochodu, bo na pomiarze wyszło 0,1 po cukierku albo płynie do płukania ust, lub c🤬j wie jakiej anomalii.
przyjedzie technik, pobierze materiały DNA z kierownicy, ew. z poduszki i wszystko będzie jasne, może sobie mówić, że nie on do ostatniego dnia w pierdlu
nie zapomnij o kilogramie jabłek!
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Nie będę weryfikował czy dobrze wygooglaleś czy mówisz z doświadczenia, ja nigdy nie miałem nic innego niż 0,0 więc nie wiem co sie dzieje jak ktoś ma więcej, ale nie chcę się zastanawiać co by było i w Polsce dzięki tolerancji 0,2 nie muszę, w zasadzie to powinno być nawet 0,5 jak choćby w Finlandii. Nie wspomnę o 0,8 w USA. W Rosji jest chyba 0,0 - tak twierdzi googiel. To stamtąd czerpiesz takie pomysły?