Foliarze widzę dalej się nie znudzili, 10 lat będą jeszcze p🤬lic o Covidzie
Mam to głęboko w dupie, jak widzisz. Ale chociaż wiem kto mnie podp🤬la: taki jeden żałosny przegryw z bólami w tylniej części ciała. Widocznie to jedyna radość w jego gównianym życiu. A Angel nie lepszy, zamiast sprawdzić, blokuje choć aktywne konto zawsze mam tylko jedno. C🤬jowy portal, c🤬jowa administracja.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTo rozwiń swoją myśl, kto cię podp🤬la? Gdy pisałeś do mnie wyp🤬alaj, nazywałeś mnie c🤬jem, pedałem, c🤬lem, sk🤬ysynem, to odpowiadałem ci, że i tak cię nie podp🤬lę, bo konfidentami gardzę bardziej niż zbieraczami piwek.
Dlatego, jeśli sugerujesz, że to ja cię kiedykolwiek podj🤬em, to domagam się przeprosin.
Nic takiego nie sugeruję, wiem że to nie ty. Przecież piszę, że taki jeden z bólami. To bul_od_bytu.
I nie przypominam sobie żebym do kogoś bezpośrednio pisał, że jest c🤬jem, c🤬lem, czy pedałem. Robię niektórym takie aluzje, ale nigdy bezpośrednio: "ty pedale!" A z tym wyp🤬alaniem/sp🤬alaniem kontekst był inny. Ty: "to wyp🤬alam", ja: "no to wyp🤬alaj". Coś w ten deseń.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie skojarzyłem, wybacz przyjacielu W jednym temacie jednak nerwy ci puściły i pisałeś wprost, może miałeś gorszy dzień.