Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ale mnie wk🤬iają ludzie którzy specjalnie powielają poprzednie dobre komentarze żeby wyżebrać piwo....
Eee.. A wiecie że ten zamek jest prawdziwy i z drewna??
k🤬a, dałem się nabrać jak cygan na dolara trochę się c🤬ka napracowała nad tym ale do puki myślałem że jest z drewna to myślałem sobie "O ja p🤬le, to jest najbardziej wyk🤬ista rzecz jaką widziałem w życiu!" a potem się zczaiłem i czar prysnął
Pierwsza myśl to "wow" jak dokładnie zrobione ale po chwili zacząłem się zastanawiać skąd to wszystko wychodzi. Całokształt wygląda jak prosty model na swoim blacie postawiony na stole. Niestety to właśnie mi nie pasowało bo musiałby wciąć kawałek swojego stołu aby zrobić miejsce na model który jest pod spodem aby potem mógł się wyłonić. Jednak jak już powiedział o animacji komputerowej to sobie uświadomiłem co to na prawdę jest.