Kiedyś było niewolnictwo. Kiedyś kobiety nie miały prawie żadnych praw. Kiedyś leworęczność była karą za grzechy, zmuszano dzieci do pisania prawą ręką.
I pomyśleć, że "20 lat" później to wszystko się zmieniło i kobiety maja równe prawa z mężczyznami, leworęczni są traktowani tak jak praworęczni, czarni są zazwyczaj traktowani jak biali. I w czasach, gdy odbywały się te "rewolucje" społeczne też byli tacy Antek01, janlew, poligon6, Musashi_Miyamoto i inne zatwardziałe stare dziady z tego forum. Świat się zmienia i tego nie zatrzymacie. Mam nadzieje, że dożyjecie czasów pełnej tolerancji i będziecie musieli oglądać 2 szczęśliwe osoby tej samej płci okazujące sobie miłość na ulicy.
Sorry gościu, ale ki c🤬j mają ateiści do LGBT?
Jestem za!!! Ludzie musza sie edukować, moje kolejne propozycje to przyprowadzić tego gościa co przebiera kobity w konie i powozi sie bryczką. Dzieci dodatkowo mogłyby sie przejechać.
Nie mogłoby sie obyc bez lekcji pogladowej na temat srania na klate, wszak tez tacy ludzie sa i jakis uczeń (tak od 4 klasy szkoły podstawowej) mogłby odkryć u siebie takie skłonnosci i czuc sie potem nietolerowanym, a sranie na klate to przecierz normalna aktywność sexualna człowieka.
Tak od 8 klasy szkoły podstawowej, jak juz 120 kilowy knur przebrany za kobiete, lub ewentualnie jakis trans. Nauczy dzieci trzepać konia, trzeba wprowadzic zajęcia praktyczne z rimningu, fistingu, snowbolwingu. Oczywiście do tego prace domowe do wykonania w domu z rodzicami, ewentualnie konsultacje u lokalnego działacza LBGTRTVAGD.
Wtedy osiągniemy dopiero postęp i oswiecenie, jak zamiast czarnych nasze dzieci zaczna wykozystywac różowi.
Tolerancji wobec czego? Zboczeńców? A moze zamiast czarnych dzieci maja r🤬ac różowi. Gimboateisci jak zwykle brną w swoim debiliźmie byle tylko czarnym dopiec i jedno dziadostwo zastapic drugim.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.Nie ateiści tylko "gimboateisci". Gimboateiśctom tak odj🤬o na punkcie czarnych, ze chca jedno zj🤬ie umysłowe (religia), zastapić drugim zj🤬iem umysłowym (neomarksizm, multi-kulti, psudotolerancja. LBGT).
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Jestem ateistą i zagorzałym przeciwnikiem imigracji i bardzo nieufnym wobec murzynów, żeby nie powiedzieć rasistą.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerTolerancji wobec czego? Zboczeńców? A moze zamiast czarnych dzieci maja r🤬ac różowi. Gimboateisci jak zwykle brną w swoim debiliźmie byle tylko czarnym dopiec i jedno dziadostwo zastapic drugim.
Idąc twoim (mała litera celowo) 'myślenia' cosplay również jest zboczeniem, bo się ludzie przebierają (ale klecha w sukience już nie). Pewnie jesteś zakochany z piłce nożnej, czy skokach narciarskich i oglądasz namiętnie ludzi poprzebieranych w uniformy robiących rzeczy niepotrzebne społeczeństwu - ty chory zboczony pojebie!
Ludzi trzeba edukować, że każdy ma prawo być kim chce i robić co chce, dopóki nie krzywdzi innych. Tobie tej edukacji zabrakło w dzieciństwie i oto efekty - nazywasz przebierańców zboczeńcami. Albo mierzysz swoją miarą perwersie, albo jesteś skrajnie głupi.
nie rozumiecie że interesując się takimi osobami jest to dla nich jak woda na młyn ?