Wysłany:
2013-06-09, 17:48
, ID:
2215170
Zgłoś
p🤬le.zainwestuje w naklejki i oblepie wszystkie ryje z po,pisu,sld i innych kutafonów ze słupów. Jebne na naklejce gębe Korwina,albo innego prawicowca i h🤬j. chodzi mi o podejscie do spraw społecznych. Niech wreszcie odetną socjal pijakom,cyganom i innym nierobom. Nie moge patrzeć jak sie k🤬y prowadzają co roku z nowym bachorem,na ktorego kasa płynie wyłącznie z budzetu państwa.Mnie nie stać,to sobie bachora nie robie. Prawo powinno być tak skonstruowane,ze jesli bierzesz socjala,to nie masz prawa ubiegać sie o niego,po urodzeniu kolejnej mordy do wyzywienia,skoro nie masz nawet dla siebie.Do tego powinni zaostryć cło na towary,ktore spokojnie sami jesteśmy w stanie wyprodukować w podobnych kosztach.W szczegolnosci plony rolne. co za h🤬j importuje zboże,buraki cukrowe czy truskawki do kraju,gdzie tego jest na pęczki.Jeb podateczkiem!Czy nie mozemy jako obywatele stworzyć konstytucji opartej na sprawdzonych wzorcach?Dla przykładu ile p🤬lenia i straty hajsu jest w wydziale komunikacji.Zamiast przypisać tablice do własciciela i mieć z głowy,to k🤬a jakieś probne,h🤬je muje,300zł itd. Jest wiele krajow,gdzie potrafili ten problem roziwazać i jak ktos tam sprawy załatwia,to z przyjemnoscią.
Do tego wszedobylskie promowanie gejostwa i multikultury,ktora prowadzi do kolejnych wojen a'la wojny krzyżackie. I tego jestem pewien,że kolejna wojna bedzie na tle religijnym.I bedzie krwawa.
Wk🤬iłem sie na samą myśl,że po znowu bedzie liczyło głosy. Nie potrzebuje maści.