podpis użytkownika
Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe?@up Nie wiem co masz do Bosaka, inteligentny gość, który zna się na polityce
@2xup
Mówisz o samodecydowaniu, a wciskasz nam jakiegoś pajaca, którego prędzej czy później ktoś by skrzywdził/zabił za to co mówi o innych znanych osobach? Wiesz, co jak co ale takiej satyrystycznej osoby ja bym na wysokim stanowisku nie chciał. Jego sława opiera się tylko na tym, bo to jest chwytliwe i fajne. Niestety wiele osób mu tego nie wybaczy. Przez niego to zaraz wojny by były, a nie pokój.
Polakom zawsze się coś nie podoba. 6 lat temu podobne pojazdy były na Jarka. SLD w 2001 roku wygrał wybory mając ponad 40% poparcia w ciągu 2 lat roztwonili połowę poparcia, a w następnych wyborach zdobyli tylko 11%. Ba, dopiero PO zdobyło reelekcję w tworzeniu rządu od 1989 roku. Komuniści zdobyli władzę po 4 latach po transformacji! Marudzimy, marudzimy, a ja wciąż widzę, że jednak Polska idzie w dobrym kierunku, oczywiście mogło być lepiej ale lepiej narzekać, bo narzekanie pomoże ratować sytuację w kraju. No bo powiedzcie, kiedy było lepiej?
A na ideałowców jak Bosak czy Korwin, nie ma co głosować. To zwykli populiści bazujący na nastrojach radykalnej prawicy. Jak sama nazwa wskazuje ideałowcy dążą do ideału, czyli czegoś niemożliwego do osiągnięcia. I po wygraniu wyborów któregoś z tych stronnictw, będzie jedno wielkie rozczarowanie i ból dupy.
To zagłosujmy jeszcze raz na tuska, albo na kaczora.