Propaganda.
To nie pierwszy i nie ostatni prezydent Usa, który sprowadza sobie dz🤬ki i ma krew na rękach.
Dlaczego nie oskarżyli Clintona i Obamę? Obama wywołał i opłacił "Majdan" na Ukrainie 2014...
Lobby pedofilskie w Usa tak niszczą niewygodnych. Następny prezydent Usa będzie pedofilem .
Jaka propaganda, skoro w filmie przedstawiane są fakty?
Dz🤬ki i krew na rękach to tylko wierzchołek góry lodowej u tego degenerata. Trump to zwyczajny głąb który dorobił się na kasie ojca i oszukiwaniu kontrahentów.
Obejrzałeś do końca?
Jeśli ktoś po obejrzeniu tego filmu nadal uważa, że Trump to dobry prezydent, to albo nie zrozumiał o czym mówią fakty, albo nie chce dopuścić do siebie tych faktów i woli żyć w alternatywnym świecie…
Dz🤬ki i krew na rękach to tylko wierzchołek góry lodowej u tego degenerata. Trump to zwyczajny głąb który dorobił się na kasie ojca i oszukiwaniu kontrahentów.
Obejrzałeś do końca?
Jeśli ktoś po obejrzeniu tego filmu nadal uważa, że Trump to dobry prezydent, to albo nie zrozumiał o czym mówią fakty, albo nie chce dopuścić do siebie tych faktów i woli żyć w alternatywnym świecie…
Ja jebie... idiota opisał to jako krótka biografia a film ma godzinę i 41min po czym p🤬li same jakieś wysrywy pokroju pudelka.
Jak typ wstawia informacje pobrane z gazety wyborczej to już mi sie nie chce oglądać. Oburzenie bo pracowali u niego nielegalnie obcokrajowcy. W sumie teraz mają lepiej, nie pracują bo liczą na zasiłki. 🤣 do tego zjeżdża sie do nich połowa świata, a murzyny rozp🤬alają zachodnie wybrzeże od środka. Jak wygrał ostatnie wybory manekin to od razu zapowiadałem że gdzieś wyjebie wojna na swiecie, bo znowu u władzy jest banda z biznesu militarnego. Pomyliłem sie o pół roku z wybuchem wojny. Ale przyznaje że nie przewidziałem izraelskiego biznesu niech sobie głupi wybiorą manekina znowu to biznes sie rozkręci na wojnie o Tajwan.
Przypominam że ten socjopata jako jedyny był w stanie ogarnąć relacje z KRLD. Tak nienawidzi Polaków że ogarnął temat wiz gdzie kazdy poprzednik obiecywał i robił w c🤬ja aby tylko zebrac kilka głosów więcej.
Obejrzałeś do końca?
To jest maskara co ludziom w TV wymawiają o ameryce, gołąbek pokoju ukrainie pomaga, przecież oni tą wojne wywołali, przyparli rosje do muru robiąc kolorowe rewolucje jak w innych krajach
Skończ się kompromitować ofiaro lewackiej medialnej propagandy