Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
A Wałbrzych i okolice, kopalnie odkrywkowe węgla brunatnego to nie jest k🤬a Dolny Śląsk? Lokalni patrioci a nie wiedzą że też na wunglu siedzą tylko bardziej c🤬jowym
Skończcie już tłumaczyć, gdzie jest który Śląsk. Jeśli ktoś tutaj nie zna województw i ich położenia, to niech wyłączy tego kompa i zap🤬la ciężko do nauki, bo jakim trzeba być k🤬a ignorantem, żeby nie wiedzieć co się w kraju ma.
@DiesIrae
Tak się składa, że chyba Ty olałeś geografie, gdyż jeśli wymieniasz już Wałbrzych to powinieneś wiedzieć, że wydobywało się tam węgiel kamienny zawierający wysoki % węgla (mniej więcej tyle co spirytus alkoholu) tzw. antracyt, a węgiel brunatny jeśli już to zagłębie turoszowskie
A mi to nie przeszkadza że czarny czy biały .
Jedno mi się podoba .
Że gościu masz szacunek do naszego kraju , a kolor skóry mi wisi .
Na mojej uczelni studiuje wiele norwegów , to dopiero są sk🤬ysyny .Oni mają wyj🤬e na nas na nasz kraj , ich mentalność jest taka że oni płacą i im się wszystko należy i c🤬j
Dyskusja ciekawa, ale od siebie mogę dodać, że we Wrocławiu na Pwr, na wydziale Górnictwa i Geologii jest czarnoskóry delikwent, który potwierdza, że na Dolnym Śląsku są górnicy z krwi, "skóry" i kości
Tak k🤬sy wy się doktoryzujcie a ja powiem od siebie że jestem (c🤬j wam do dupy) z Lubina i tu kopie się rudę miedzi (KGHM) a mudrzynów np. za to że czarni tak przy okazji. Bardzo dziękuję za uwagę ssijcie się znaczy dobrej nocy życzę
Czarni mają to we krwi. Tak jak w USA paradują z bluzami "New York", "Brooklyn", to w Polsce się też identyfikują z dzielnicą/miastem/województwem/krainą geograficzną.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
jest tylko jeden Śląsk od Brynicy do Nysy Łużyckiej...
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
też mamy WUNGIEL k🤬a na dolnymśląsku więc skończyć mi p🤬lić.
kolega na zdjęciu powyżej pochodzi z biedaszybów pod wałbrzychem, niedawno czytałem artykuł o nim. nie ma co sie śmiać, ma jeszcze dwa szympansiątka do wykarmienia, więc lepiej że zap🤬la na biedaszybie niż miałby kraść w tesco, bo j🤬y rzuca sie w oczy i pewnie by mu nie wyszło za bardzo.