podpis użytkownika
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint
Hehehe, ten rydzo wyglada mi na kolezke, ktory u siebie na wsi podlapal jakis 'tekscik', za ktory wspolwsiury sie obrazaja i ida ze szlochem do domu, wiec w internetach tez probuje pokozaczyc. Jakim trzeba byc glabem, zeby myslec, ze komus sie pojedzie przywolujac stacje telewizyjna, ktora ow ktos oglada lub nie? Do tych co polsat ogladaja tez sie przyjebiesz? W koncu w polsacie tez podobno za pisiorami nie przepadaja.
W sumie lepiej ogladac tvn niz miec wyprany mozg i 'znac jedyna, prawdziwa prawde'.
A juz calkiem fajnie jest znac jezyk polski, wez to pod uwage rydzo, cyganie.
W sumie lepiej ogladac tvn niz miec wyprany mozg i 'znac jedyna, prawdziwa prawde'.
podpis użytkownika
...Niech staną zegary...
![]()
idź nastaw se tvn 24 ochłoniesz dostarczysz trochę "informacij" swoje głowie bo już widzę ze się zdenerwowałeś jak na chwile zostałeś odłączony od swoje prawdy
Hahahahahahah..tobie to chyba juz nic nie pomoże..nawet gdyby tefauen i GW'no zmienily orientacje polityczna..coz czas przyznac sie..mamy slaby chartakterek coo? POdatny na manipulacje.
![]()
![]()
![]()
![]()
podpis użytkownika
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint
'Nastawilem se' tvn cnbc i nie wiem skad nius o tym, ze mnie czymkolwiek zdenerwowales? W gazecie polskiej pisali?
Poza tym nie moglem zostac odlaczony 'od swoje prawdy', bo tvn cnbc ogladam od rana do zamkniecia parkietu, wiec znow pudlo.
P🤬lisz swoje smuty, bo myslisz, ze kogos tym obrazisz, ale prawda jest taka, ze nikogo nie rusza marudzenie jakiegos cyganskiego nieuka.
Sprowadziles sobie pazia na sadola, cyganski rydzu? Moze niedlugo caly tabor sie zaloguje?
(BTW. podejrzewam, ze riposta bedzie w stylu: "wlacz sobie tvn jakistam, bo [tu sobie wstaw jakis swoj wydumany argument]", oczywiscie z bledami. Wierz mi, nikogo nie zaskoczysz.)