Sunday mam pytanie. Tylko tego jak zawsze nie usuwaj i przyjmij krytykę konstruktywną z godnością jak mężczyzna;-) to się będzie w pełni odnosić do twojego materiału. Jak uważasz co ma większa zawartość merytoryczną, naukową, na poziomie: stający pies w aucie czy symulator czołgu opracowany w latach 70siatych a będący wyprzedzeniem swojej epoki?. Czy ta strona jest dla debili czy ludzi inteligentnych? Pozdrawiam.
podpis użytkownika
ruska racja Konfederacja, j🤬 tych szurów i j🤬 tych co ich nie jebiąTa strona jest dla ludzi którzy po oglądnięciu TikToka, YT, Twittera chcą zobaczyć gówno, krew i mordobicie w Internecie. Wiesz nazwa to Sadistic, czego ty oczekiwałeś, tańców i pranków i śpiewania?
Oczywiście zgadzam się. Tylko Polska skarpetki ja jestem na tym portal od momentu gdy neta nie znałeś. Pooglądaj archiwum od 2009.Pronć i paru innych wrzuca dobre tematy. Mordobicia, flaki, a nawet i sranie. Tylko na poziomie. Zauważ ze cześć filmów wrzucane przez niektórych nie odbiega od TT. Jak ktoś lubi tik tok to w zasadzie nie ma o czym gadać.
Serdecznie pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz.
podpis użytkownika
ruska racja Konfederacja, j🤬 tych szurów i j🤬 tych co ich nie jebiąpodpis użytkownika
Quae nocent, docent, ! Cicho, stare konie!
Mi się podobał temat z symulatorem czołgu i ze srającym na kolana psem też dobry.
Zamiast szukać dziury w całym lepiej poszukajcie filmu, gdzie pies sra na makietę symulatora, a jakiegoś gościa miota w tej kabince, gdy stopka najedzie na gówno.