Ukryty rękaw/nakładka kevlarowa, ostatni etap w szkoleniu do obrony cywilnej lub po prostu pod służby. Pies uczy się tego, że koniec z gryzieniem "sprzętu" czyli kombinezonu lub zwykłych nakładanych rękawów w dodatku w naturalnych do pracy warunkach. Wbrew paradygmatom społecznym pies agresywny nie nadaje się do obrony bo nie jest stabilny (agresja rodzi się z lęku- pies lękliwy jest do wyj🤬ia). Pies stabilny powinien mieć problem z początku z poprawnym ugryzieniem człowieka dlatego zaczyna się od rękawów, kombinezonów a finalnie schodzi się na sprzęt ukryty co zmienia nam psa w broń na smyczy. Pomimo nauki taki pies obserwuje otoczenie wyszukując w każdym potencjalnego (wyuczonego!) zagrożenia tylko w r🤬ach atakujących.
Jestem ekspertem, pozdro.
Zawsze marzyłem o takim wyszkolonym killerze. Najlepiej, żeby z dzieckiem mógł chodzić, a w razie potrzeby bronić. Czy takiego wyszkolonego można kupić, czy trzeba szkolić "pod siebie" od szczeniaka?
Od Ciebie też nie można wiele wymagać także wybaczamy.
ahahahaha. kupiłeś sobie "groźnego psa" ? no, to teraz stul mordę i zaakceptuj bez wyparcia, że masz ego p🤬dy i potrzebowałeś to czymś skompensować.
nie ma innego powodu zakupu takiego psa, niezależnie co tam sobie dla własnej przyjemności wpierasz.
haha, ale heca.
oczywiście nie urodziłem się wczoraj i wiem, że nie przyjmiesz tego do wiadomości, bo to byłby nieprzyjemne, a p🤬dy nie mogą znieść takiego stanu więc wolą żyć w swojej obsranej iluzji.
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.