Najbardziej to wk🤬ia właścicielka... Nawet dupy nie ruszyła tylko morde drze... Zaraz przez łeb a psa do schroniska na obserwacje jak agresywny tez przez łeb
Kobiety zazwyczaj nie potrafią ułożyć psa, a tym bardziej takiej wielkiej bestii jak ta (dog argentyński) na którą w Polsce trzeba mieć pozwolenie jako rasa nadzwyczaj agresywna zagrażająca ludziom.
Pies się przy nich chowa a nie wychowuje, z resztą to samo tyczy się dzieci samotnych matek, też są chowane nie wychowywane.
podpis użytkownika
Ola gringoNie wiedziałem, że pozwolenie trzeba mieć na tą rasę w PL.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Trzeba. Ale to formalność do załatwienia w urzędzie miasta/gminy.
Taki dupochron. Piszesz, że będziesz pilnował pieseczka i dostajesz.
podpis użytkownika
Ola gringoNie wiedziałem, że pozwolenie trzeba mieć na tą rasę w PL. Ciekawe jak ta baba dostala tego stwora (to nie PL wiem). Chyba hodowca powinien wiedzieć czy może wydać takiego bydlaka jakiejś karynie
Pierwsze pytanie na Google jak wpisałem "dog argentyński" (rasę znam tylko z filmów/filmikow, jak walczą pumami, etc etc. Nigdy jej na żywo nie widzialem)
Czy dog argentyński jest groźny?
Odpowiednio wychowany pies tej rasy nie powinien wykazywać agresji, jednak wszelkie braki w socjalizacji w wieku szczenięcym mogą sprawić, że dog argentyński zacznie atakować ludzi mijanych na spacerach. Dlatego rasa ta wymaga doświadczonego opiekuna, który zapewni pupilowi staranną socjalizację pod okiem specjalisty.
To już sie nie dziwię po co im ten papier do podpisu.
A i tak może takiemu pieskowi nagle coś odj🤬 i np. zagryzie jakieś dziecko, np. właściciela.
podpis użytkownika
Ola gringoKobiety zazwyczaj nie potrafią ułożyć psa, a tym bardziej takiej wielkiej bestii jak ta (dog argentyński) na którą w Polsce trzeba mieć pozwolenie jako rasa nadzwyczaj agresywna zagrażająca ludziom.
Pies się przy nich chowa a nie wychowuje, z resztą to samo tyczy się dzieci samotnych matek, też są chowane nie wychowywane.