podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz@żmij
K🤬a jakim cudem taki dobry gitarzysta ma tak c🤬jowego pecha do zespołów, zagrałby w końcu w czymś dobrym!
PS: A o co chodziło z tą Mandaryną z tabliczką "Chcę!"? Tam chyba była jakaś akcja ze Czerwony powiedział, że jakby tylko Mandaryna chciała to by zostali przyjaciółmi po rozstaniu, tak?
No ale jaki problem? Nie ma obowiązku uczestniczenia w sakramentach. Albo stosujesz się do zasad jakich Kościół wymaga albo nie, to chyba proste.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówI prawidłowo, za popieranie tego bolszewizmu powinno się lać po mordzie i wyp🤬alać z kraju.
Ja miałem bierzmowanie jeszcze w podstawówce i proboszcz robił problemy, nie chciał się zgodzić na imię które sobie wybrałem, i tak było z następnymi, zgodził się dopiero na imię Lucek. Jak teraz o tym myślę, to Boruta, Belzebub czy Mefisto, to niebyły wcale takie złe imiona.
Heh i kler ma swój wywiad.
Kiedy patrzę na ten cyrk, to zastanawiam się jak ludzie mogą jeszcze chodzić do kościoła...?
Przecież tam Boga już dawno nie ma...
5 Przykazanie
Nie morduj.
Aborcja jest mordem na niewinnym, najczęściej nienarodzonym jeszcze dziecku.
A co w tym dziwnego? Chyba ta religia nie popiera aborcji, no nie? Czy dla was sakramenty to tylko pieniądze dawane na Komunię Świętą i Sakrament Wyjścia z Kościoła brany na wypadek ślubu kościelnego (czyli bierzmowanie)?
Ja miałem bierzmowanie jeszcze w podstawówce i proboszcz robił problemy, nie chciał się zgodzić na imię które sobie wybrałem, i tak było z następnymi, zgodził się dopiero na imię Lucek. Jak teraz o tym myślę, to Boruta, Belzebub czy Mefisto, to niebyły wcale takie złe imiona.