Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Drodzy sadole. Nigdy nie bijcie w kamień, beton i tym podobne, obuchem siekiery. Zdarzają się przypadki "odbicia" się i dostajecie wtedy ostrzem w pysk. Pozdrawiam
Drodzy sadole. Nigdy nie bijcie w kamień, beton i tym podobne, obuchem siekiery. Zdarzają się przypadki "odbicia" się i dostajecie wtedy ostrzem w pysk. Pozdrawiam
Poza tym można siekierę sp🤬olić bo będzie obuch spadał później
90% ludzi tutaj to siekiery używało w grach rpg, więc nie p🤬l.
mi osobiście nie zdarzyło się by obuch od takiego klocka się odbił, ani nie bardzo słyszałem o takim przypadku, aczkolwiek zasada, łeb po boku linii cięcia ostrza i można haratać ile wlezie, ale nie powiem, zdarzyło mi się że siekiera zrobiła zajebisty odskok od zamarzniętego drewna
Nie wierze na sadolu ostrzegają przed zrobieniem sobie krzywdy.