Dodam od siebie że zajebiście się to czyta:p
a ty?![]()
No dobra, to coś o mnie. Minimum 2 razy w tygodniu chodzę do klubów, lubię kolorowe drinki, czekam na księcia na czarnym rumaku, byśmy mogli odjechać w stronę zachodzącego słońca. Lubię koty, nienawidzę czekać, podążam za modą, nigdy nie interesowałam się piłką nożną, moim ulubionym piosenkarzem jest Rick Astley, zaraz idę spać, a ty zgadnij, które z tych stwierdzeń było prawdziwe;)
Poza tym uwielbiam bieliznę w panterkę!
Prawdziwe hmm.. właściwie wszystkie oprócz tego że zaraz idziesz spać , że czekasz na księcia na czarnym rumaku (chyba że miałaś na myśli księcia z "rumakiem" jak mają czarni) i tym że lubisz bieliznę w panterkę. A jeśli chodzi o Astleya to pomimo tego że jest rudy to śpiewa calkiem nieźle.. Reszta opisu nie jest złaTeż jak widać mam duszę romantyka
![]()
Prawie dobrze, ale zupełnie źle. Test oblany, nie wejdziesz ze mną do łazienki!
Skoro nie mogę z Tobą to wejdę za Tobą. W sumie masz rację.. Tak będzie bardziej sadystycznieA tak btw. to tęskniłem i cierpiałem całą noc. Wiesz jak ciężko jest walnąć pamięciówę jak się nawet zdjęcia nie widziało ? Powinnaś jak najszybciej naprawić swój błąd i wstawić fotkę w avatarek
![]()