No to jest fakt - choppery mają w c🤬j głośne wydechy. Mieszkam przy drodze, która prowadzi do corocznego spędu motop🤬deczek. Akurat wczoraj się zaczęło. Pop🤬lają ścigaczami i nakedami przez zabudowany, że tylko kolorowe smugi widać. A wieczorami chopperowcy pięknie wk🤬iają głośnymi wydechami. Oczywiście policja znika z okolicy, bo jeszcze by swoich, którzy jeżdżą namiętnie chopperami musieli łapać.
O dziwo goście na turystykach poruszają się w miarę przepisowo. Do tego mają ciche wydechy.
Jedyną pociechą jest odgłos karetek i straży, regularnie jeżdżących zdrapywać motocyklowych idiotów z asfaltu, drzew i samochodów.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.A ty co? Gwoździ papiaków nie możesz kupić? 20zł kilogram, a radości pół tony
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemGwoździ u mnie dostatek, choć wolę używać wkrętów Niestety, droga przy której mieszkam, jest drogą wojewódzką. Duży ruch wszelkiej maści pojazdów. Nie chciałbym zrobić krzywdy normalnym uczestnikom ruchu drogowego.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.hahaha a co za sens stac motocyklem w korku za samochodami jak mozna podjechac do przodu?. Typowe myslenie ja nie moge to inni tez nie moga.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Przej🤬e być motozp🤬dą. Wszyscy mają cię za zakałę rodziny, śmieją ją się z ciebie, podejrzewają, że jestes pedałem itp - tylko dlatego, że cię nie stać na samochód i ryzykujesz życie jeżdżąc na jakimś ciulstwie.
Pomyśl zanim coś napiszesz. Przygłupy ocierające się o innych mogą to robić? jak jadą zmieniając pas, to powinni to sygnalizować według przepisów PORD. Widziałeś takiego co to robi?