no k🤬a, gdyby putin chciał to ma otwarte białoruskie granice, szerszy front i ani jeden żołnierz nie musi nawet stopy postawić na ukrainie, żeby nas zaatakować! a od białoruśki bliżej do stolycy.skończcie powielać to p🤬lenie polityków, którzy na wojnie robią interesy!
Takimi samymi debilami są ci co wspierają ukraine. A oni żeby pokazać jak są wdzięczni, robią święta banderze itd.
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.to sie lecz psychicznie skoro przyjemnosc czerpiesz marnujac swoj czas podjudzając innych nazisto wagnerowski, wyjdz z piwnicy swojej mamy dotknij trawy xD
zydem nie jestem, aczkolwiek wole cywilizowany, wolny i bogaty izrael niz pseudo kraj gdzie szariat i jihad pral mozgi od dekad. Jestem przekonany ze 100% z tych hejacych izrael wolaloby mieszkac tam niz w tej progresywnej i tolerancyjnej wobec zachodnim kulturom palestynie xDDD
zresztą od kiedy to sadistic kolaboruje z jihadystami hahah, moze jeszcze otworzmy wschodnie granice i wpuscmy takich palestynczykow celem wzbogacenia roznorodnosci kulturowej w polsce, zobaczymy jak taki jihad na codzien funkcjonuje w bialym spoleczenstwie hahahahahah
jebac zdrajcow, jestescie pogarda dla waszych rodzin
o mam nadzieje ze wlasnie takich "was" stojacych ramie w ramie z jihadem z kieszonkowymi z kremla wkrotce juz nie bedzie
Wszyscy którzy popierają jedną lub drugą stronę mają nasrane w głowie. W interesie Polski jest żeby żadna ze stron nie była zbyt mocna. Nie ma czegoś takiego jak mniejsze zło. Jedni i drudzy są takiego samego c🤬ja warci. Najlepszy scenariusz jaki mógłby być dla Polski i Europy to żeby się wyniszczyli maksymalnie obustronnie.
Weź się dziecko do nauki, gdyż ewidentnie jesteś pożytecznym frajerem łykającym żydowską propagandę i powielasz ją dalej. Z resztą obejrzyj pierwszy z brzegu materiał o tym twoim wspaniałym sprawiedliwym kochającym innych ludzi izraelu
Izrael faktycznie dokonał zbrodni.
Wiesz co zrobiła by palestyna na miejscu izraela.
Zabiła wszystkich męszczyzn, zgw🤬ciła i zamordowała kobiety a na końcu dzieci.
I robili by to na ulicach ku uciesze gawiedzi. Wymordowali by wszystkich Żydów co do jednego.
...
Więc nie... nie szkoda mi ich.
nie ma to jak selektywny 'cherry-picking' na ktorym ignoranci bez wyksztalcenia na minimalnej krajowej buduja swoje opinie,
tak samo, jestes ofiara propagandy, tylko widocznie tej drugiej anty-polskiej strony i masz sie z tym dobrze plujac na swoj kraj, swoja kulture i standard zycia
z drugiej strony dla balansu obejrzyj taki sam wywiad wypytujacy palestynczykow o opinie na temat zachodniego stylu zycia, religii, praw kobiet, tego czy chca miec "2 state solution" oraz patrzac na tytul "czy izrael musi zginac".
wole pro-izraelska propagande w kazdym przypadku
Rzadko coś tu komentuje i musialem sie zalogować bo dawno takiego gówna, śmiecia nie widziałem.Śmierdzi od ciebie pejsem i jeszcze wyzywasz innych którzy krytykuja twoją postawę od antypolakow. Uzdrowi cie tylko chrzest przepuszczenia przez komin uprzednio przechodząc proces namaszczenia przez prysznice
jaki biznes jesteś w stanie zrobić z Palestyną????
Dziękuję, kurtyna
po wuj tyle piszesz, świata jeszcze nie znasz prawiczku
Tylko wycieczka typowo turystyczna gdzie jest kontakt głównie z przewodnikami, obsługą hotelową, obsługą lokali gastronomicznych, itd. to się nie liczy bo tacy ludzie mają interes być jak najmilszym do turysty skądkolwiek by nie przyjechał. A znaczna większość Polaków lecących do Izraela właśnie ma pobyt w takiej formie.
do czego to doszło że ktokolwiek popiera tutaj islam.. c🤬j z izraelem, ale stawianie się kiedykolwiek po stronie islamu to jest po prostu kretynizm
Naprawdę nie wiem jak ktokolwiek może popierać Izrael, a niestety i na tym portalu są takie nieświadome rzeczywistości czuby. Izrael już kilkadziesiąt lat gnębi Palestynę i traktuje Palestyńczyków jak podludzi/ścierwo... i dziwne, że w końcu w zeszłym roku się odpalili?? Oni to zrobili z desperacji. Wzięli odwet bo nic innego im nie zostało. Ktoś powie, że Hamas zabijał cywilów na jakimś festiwalu, a ten "nowoczesny i cywilizowany Izrael" nie bombarduje szpitali i szkół w Strefie Gazy?? I nikt Palestyńczykom nie pomaga, są zostawieni sami sobie.
Poza tym Czuby popierające Izrael nie mają świadomości co żydzi myślą o Polakach, a myślą jak najgorzej. Proponuje chociażby obejrzeć relację Polskiej dziennikarki z pobytu w Izraelu na Kanale Zero. Nawet te ich grupki młodzieży i ich Izraelscy ochroniarze co odwiedzają Auschwitz traktują Polskich odwiedzających z pogardą. Niedawno nawet na pewien czas z tego względu polska zakazała tych żydowskich wycieczek.
Każdy kto popiera Izrael albo jest nieświadomy rzeczywistości/niedouczony albo po prostu jest skończonym debilem.