@velture k🤬a serio? Obejrzałes kilkunasto sekundowy filmik i zdążyłes biografię dziewczynce napisać ? Trzymajcie mnie.
Skislem
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Człowieku jestem ekspertę od wszystkiego na sadisticu.
Urodziłem się poprzez niepokalane poczęcie już po 30 dniach ciąży bo było mi śpieszno ratować ten świat i dzielić się wiedzą ze wszystkimi o wszystkim. W wieku 5 lat władałem biegle każdym językiem na ziemi a w wieku 10 lat nauczyłem się jeździć na jednorożcu którego samemu stworzyłem kiedy mając 7 lat ukończyłem wszystkie wyższe uczelnie na świecie i wydałem 1337 książek na których zarobiłem wystarczająco aby mieć ~ przed Nickiem.
Więcej możesz wyczytać w mojej najnowszej książce dostępnej od lutego w księgarniach za okazyjne 666zł
Zbyt upraszczasz. Równie dobrze może z niej wyrosnąć Karyna, która nap🤬la ludzi dla beki.@up
To nie jest j🤬a różowa księżniczka a do tego nie przyj🤬 jej na ulicy tylko na macie a ona trzymała dodatkowo kolejną treningową...
Z takiej dziewczyny będzie zajebista kobieta jak dorośnie.
Posiadając silny męski autorytet i ucząc się PRZEZ ZABAWĘ walki (bo dla dziecka to zabawa) będzie w stanie obronić się przed większością sebastianów wyklętych z 4 paskami abibosa stojącymi pod blokami. Do tego nie będzie p🤬loną roszczeniową paniusią co płacze jak tatuś nie kupi jej nowego szajsfona.
Zbyt upraszczasz. Równie dobrze może z niej wyrosnąć Karyna, która nap🤬la ludzi dla beki.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Niezmanipulowany