Tak. Wole nie mieć wcale niż krypto gejów jak ty.
Wiem ze na Podlasiu macie doszczynki na koniec lata. Tu nie musisz się chwalić przynależnością regionalną i zamiłowaniem do złotego deszczu. Chociaż wolał bym żeby ktoś mi się zeszczał na lep niż żyć w Polsce „c”.
Wydrukuj sobie maskę bohatera regionalnego i idźcie z kolegami na męską dyskotekę do remizy.
A co masz do Podlasia?
Nudny się z tym Podlasiem zrobiłeś już. Wymyśl coś nowego bo ewidentnie kończy ci się repertuar.
Cieszę się również, że otwarcie przyznałeś, że nie masz kolegów. To tłumaczy twoją frustrację i chęć zabłyśnięcia przed losowymi ludźmi w internecie. Smutne to trochę. Trzymaj się tam prostaczku. Musi ci być ciężko.
Poza tym że po polsku mówić nie potrafią, kacapska mentalność u 80% i bieda przy granicy to nic.
Ciężko mi jak nigdy jesteś taki elokwentny i spostrzegawczy! Marnujesz się w MZUK’u.
Mogłeś o tym nie wiedzieć, ale MZUK nie jest jedynym pracodawcą w twoim mieście. Proponuję wyjść poza schemat rodzinny i poszukać pracy np w polu przy kopaniu ziemniaków na twoim ukochanym Podlasiu. Język i tradycje już znasz, więc wtopisz się w tłum. Jak już skończysz te 15 lat to będziesz nawet mógł zacząć legalnie pracować na pół etatu.
Korzystając z okazji chciałbym jeszcze podziękować Ci za bycie moim wiernym fanem. Jeszcze troszkę mnie połechtaj, to nagram dla Ciebie wycieczkę 360° po mojej piwnicy.
Dziękuje za kolejną dobrą radę. Mam zajęcie na weekend dzięki tobie Dominik.
Znasz to z autopsjii...