To w takim razie po co za prezydentem na wakacje jedzie ochrona? Głowę państwa i czołowe figury należy chronić. Porządnie. Skoro na pokładzie leci BOR, to niech polecą też czymś porządnym. Ochrona powinna być kompletna, nie wybiórcza.Kto podejrzewa że takie coś może się zdarzyć podczas godzinnego lotu?
Z tym się w pełni zgadzamjak i za to że patrzy się w kamerę prowadząc; D
OMG, musisz mieć wszystko wyłożone na tacy i opisane? Użyj szarych komórek, tacy ludzie istnieją. Wyjrzyj za okno. Może zadajesz się z normalnymi, ale na świecie jest pełno debili.A tacy są? Gdzie? Poparł swój wywód czymś?
Chodzi o zyskanie sławy w intenecie? Eee, a po co? Mam wrażenie, ze jego cel był inny. Może sie mylę. Interpretacja cudzego zachowania a obraźliwe określenia to imo 2 różne rzeczy.Ukradł? Pani/Panna ~Rosemary już o tym pisała. Nie warto powtarzać
Nie, nie ta, nigdzie nie mówiłem, że ta. Srsly, nie udawaj durnia i pomyśl.Aha czyli wypowiedź " Rosjanie się przyznali, ale nie nam to nie wystarczy, chcemy żeby się polała krew..." itd. To do wypowiedź Putina?
Boże święty, co za zasrany pedant i formalista. On nie wydaje oficjalnego oświadczenia, nie nowelizuje konstytucji, nie składa zeznania na policję. Zwyczajnie wyraża swoja opinię. Nie popierał tego jakimiś oficjalnymi info z podanym źródlem, bo nie chciało mu się marnować czasu, tyle ;d Inteligentna osoba wie, że coś jest i nie trzeba jej na każdym kroku podawać dowodów...Jeśli tak to jak już się wypowiada publicznie to powinien precyzować a nie p🤬lić?
Wiem doskonale.Wiesz co to znaczy?
Ojezu, jaki jesteś fajny, mogę Cię dotknąć???????/////slashslashslasha ja cytuje agencje prasowe? Ja dałem cytat